www.technologieenindustrie.com
CRC Industries Europe - Kontakt Chemie

KONTAKT CHEMIE lanceert nieuwe look-and-feel voor haar spuitbussen

10 januari 2022 - KONTAKT CHEMIE introduceert begin 2022 een nieuw design voor haar producten. Het merk presenteert trots de nieuwe look-and-feel, die gecombineerd wordt met een hele reeks vernieuwingen. Behalve het design omvat de rebranding ook een nieuw kleurensysteem, waarbij elke kleur vooreen product type staat en zo de keuze voor de gebruiker makkelijker maakt. KONTAKT CHEMIE is er trots op dat het bedrijf voorop loopt op het gebied van regelgeving en nu reeds voldoet aan alle nieuwe regelgeving, zoals UFI- en UKCA-markering.

KONTAKT CHEMIE lanceert nieuwe look-and-feel voor haar spuitbussen

Kleursysteem als onderdeel van een nieuw design
De nieuwe look van KONTAKT CHEMIE gaat gepaard met nieuwe kleuren voor de spuitbussen. Wij introduceren 8 verschillende kleuren die de functionaliteit van het product aangeven. Bijvoorbeeld rood voor de ‘contactreinigers’, bruin voor de ‘Air Dusters’, enz. Dit biedt meerdere voordelen voor de gebruikers van het merk die zo direct het type product kunnen herkennen dat ze nodig hebben.

De formulering van het product blijft ongewijzigd, waarbij hetzelfde hoge prestatieniveau en dezelfde kwaliteit voor alle producten van het KONTAKT CHEMIE programma worden gegarandeerd.


KONTAKT CHEMIE lanceert nieuwe look-and-feel voor haar spuitbussen

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers