www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Nieuwe distributeur Benelux voor Softing

Controlin, een toonaangevende Nederlandse leverancier van uiteenlopende automatiseringsoplossingen, wordt de nieuwe distributiepartner van Softing Industrial voor de Benelux.

Nieuwe distributeur Benelux voor Softing

Het Controlin Team

Met onmiddellijke ingang is Controlin de nieuwe distributiepartner van het Duitse Softing Industrial Automation GmbH voor België, Nederland en Luxemburg. Softing biedt producten en oplossingen voor digitale data-uitwisseling in industriële communicatienetwerken. Het gaat hierbij om gateways voor multi-protocol procesbesturing, OPC servers en middleware voor veilige en betrouwbare data-integratie, Docker-Container applicaties om controllers te verbinden met IIoT clouds en mobiele oplossingen voor apparaat- en netwerkconfiguratie en diagnose, evenals mobiele en stationaire apparaten voor installatie, acceptatie en onderhoud van installaties.

Controlin, opgericht in 2002, is een leverancier met een breed scala aan producten en diensten voor de elektrotechniek. Het bedrijf levert bijvoorbeeld oplossingen voor energiemanagement, stroombeheer, gebouwautomatisering en industriële automatisering. Daarnaast biedt Controlin een breed scala aan diensten, zoals technische ondersteuning, technische trainingen en hulp bij inbedrijfstellingen.

Henk Lammertse, algemeen directeur van Controlin: "Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten de beste producten en diensten voor automatiseringsoplossingen bieden. In het verleden zijn we al een partnerschap aangegaan met toonaangevende bedrijven in de automatiseringssector, zoals Berghof, Progea en ASEM. De huidige samenwerking met Softing Industrial biedt ons een welkome uitbreiding op ons bestaande portfolio en biedt grote kansen voor Softing, onszelf, en, nog belangrijker, onze klanten."

Wolfgang Wende, Senior VP Sales bij Softing Industrial: "De Benelux is een zeer belangrijke markt voor Softing. We kennen Controlin al lange tijd als een ervaren en betrouwbare zakenpartner. Daarom zijn we zeer verheugd dat we nu een samenwerking hebben met Controlin als distributiepartner, waarmee we onze ambitieuze doelstellingen verder kunnen realiseren."

Meer informatie vindt u op de websitevan Controlin.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
BTC14 Box Thin Client

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers