www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks (HMS) levert zijn zeven miljoenste Anybus product aan IAI Corporation (IAI)

IAI gebruikt Anybus embedded technologie van HMS om hun robot en motion controllers aan te sluiten op verschillende industriële netwerken in fabrieken over de hele wereld.

HMS Networks (HMS) levert zijn zeven miljoenste Anybus product aan IAI Corporation (IAI)

Van links naar rechts; Christian Berghdahl, Product Marketing Manager, Anybus, HMS Networks,  Bartek S. Candell, General Manager - MU Asia, HMS Networks, Toshihisa, en  Tsukuda , Manager Software Section II en Kazunobu Maruyama,  Specialist Software Section I Development Dept. bij IAI. 

De embedded producten van Anybus bieden meervoudige netwerkconnectiviteit op alle belangrijke veldbus- en industriële Ethernet-netwerken en zijn leverbaar in Chip, Brick en Module formaten om te kunnen voldoen aan de verschillende integratiebehoeften van klanten. Het belangrijkste product dat momenteel door IAI wordt gebruikt is de Anybus CompactCom uitwisselbare communicatiemodule.

Langdurige samenwerking tussen IAI en HMS

HMS werkt al bijna 20 jaar met succes samen met IAI en IAI heeft over die periode verschillende generaties embedded Anybus producten toegepast.

"Toen we 18 jaar geleden begonnen met het toepassen van Anybus producten, was ik degene die de applicatiesoftware ontwikkelde. Ik herinner me dat HMS tijdens het ontwikkelingsproces snel en vriendelijk onze vele vragen beantwoordde. Eén van de grootste voordelen bij het gebruik van HMS producten is de uitstekende service en ondersteuning die HMS biedt dankzij hun Japanse activiteiten. Daarmee onderscheidt HMS zich. We blijven Anybus modules gebruiken en de ondersteuning die HMS ons biedt blijft onveranderd", aldus Mr. Tsukuda, Software Development Manager bij IAI Corporation.

"We zijn erg enthousiast dat we nu het 7 miljoenste Anybus-product aan IAI hebben geleverd", vertelt Bartek Stelmasiak Candell, General Manager Market Unit Asia, HMS Networks. "Het Anybus embedded concept ondersteunt alle belangrijke veldbussen en industriële Ethernet netwerken die IAI nodig heeft voor hun robot en motion controllers en stelt hen in staat om verbinding te maken met de verschillende besturingssystemen die door hun klanten worden gebruikt binnen de automatisering."

"Het kostte ons meer dan 10 jaar om de eerste miljoen Anybus modules te leveren en nu zijn we in slechts 2 jaar van 5 miljoen naar 7 miljoen gegaan, wat fantastisch is", aldus Staffan Dahlström, CEO van HMS Networks. "We zijn erg blij met het succes van Anybus en zijn er trots op dat we wereldwijd in duizenden fabrieken veilige en slimme communicatie kunnen garanderen, waardoor onze klanten en hun eindgebruikers volledige controle hebben over hun apparatuur en middelen".


Over Anybus - de geschiedenis van een baanbrekende innovatie

De eerste Anybus module werd in 1994 ontwikkeld. Het aantal veldbussen nam snel toe en het Anybus embedded concept maakte het apparatenbouwers mogelijk om op een eenvoudige manier verbinding te maken met elk industrieel netwerk. In het laatste decennium heeft de evolutie van industriële netwerken zich voortgezet en zijn er veel hoog presterende industriële Ethernet protocollen geïntroduceerd. Met volledige veldbus- en industriële Ethernet connectiviteit, IT-functies en oplossingen voor functionele veiligheid en beveiliging, heeft de Anybus technologie altijd vooropgelopen, inmiddels ook op het gebied van draadloze technologieën. Momenteel worden er zeven miljoen Anybus-producten toegepast in het veld. De multi-netwerkconnectiviteit die het Anybus concept biedt, vormt hierbij nog steeds het belangrijkste voordeel voor de gebruiker.

 

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers