www.technologieenindustrie.com
WIDIA

Meer productieve freesbewerkingen met de M200 serie van WIDIA

WIDIA™ introduceert met trots de M200™ kopieerfrees als nieuwste toevoeging aan de Victory™ gereedschappenlijn van WIDIA. De nieuwe M200 serie zet nieuwe standaards wat betreft prestaties en productiviteit in de matrijzen-, energie- en ruimtevaartindustrie en is ontworpen om hoog te presteren, van voorbewerking- tot semi-finishing toepassingen.

Meer productieve freesbewerkingen met de M200 serie van WIDIA
De revolutionaire IC12 mm dubbelzijdige inserts, die dit platform gebruikt, zijn geschikt voor meerdere freesbewerkingen en werkstukmaterialen. Deze serie inserts is leverbaar in drie opvallende geometrieën die speciaal zijn ontworpen voor veelzijdige freestaken: ML voor roestvast staal en hoge temperatuur legeringen; MM voor algemene freestaken, met inbegrip van staal; en MH voor zwaar freeswerk zoals gietijzer en hoge sterkte staalsoorten. Met 12 snijkanten, biedt de M200-serie concurrerende kosten per snijkant.

Verkrijgbaar in de freeskwaliteiten WK15PM, WP25PM, WU35PM, WP35CM, is de M200 speciaal ontworpen voor efficiënte bewerking bij hoge snelheden, en bovendien voor langere standtijden bij het finishen en het voorbewerken. Daarnaast zorgt de anti-rotatie functie in dit platform voor betere stabiliteit van de inserts en garandeert hij de veiligheid tijdens bedrijf.

De gereedschaplichamen voor de M200 serie worden geleverd in een scala van intern gekoelde uitvoeringen, inclusief screw-on, Weldon®, cilindrische en mantelfrees. Elke uitvoering is voorzien van een makkelijke anti-rotatie functie, die zorgt voor uitstekende stabiliteit bij hogere voedingen en snijkrachten. Elk van de lichamen heeft een grotere spleet die pocketing, profilering en 5-assige bewerkingstoepassingen mogelijk maakt.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers