www.technologieenindustrie.com
WIDIA

WIDIA introduceert M8065HD wisselplaat freesprogramma voor zwaar voorbewerken

Het nieuwe programma biedt kortere insteltijden en lagere voorraadkosten door één gereedschap te gebruiken voor meerdere soorten bewerkingen bij het frezen van staal en gietijzer


WIDIA heeft vandaag de publicatie aangekondigd van het M8065HD wisselplaat freesprogramma voor zware freesbewerkingen in staal en gietijzer. Ontworpen met acht snijkanten en extra brede spaangroeven, is de M8065HD in staat om diepe snedediepten te bereiken en tegelijkertijd hoge verspaningssnelheden te produceren tijdens vlakfrezen.

"Vlakfrezen is een van de meest voorkomende bewerkingen, dus hebben we een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing ontworpen die substantiële verbeteringen oplevert in verspaningspercentages in staal en gietijzer voor onze klanten", zegt Christine Schneider, WIDIA Senior Global Portfolio Manager. "De M8065HD vertegenwoordigt een kant-en-klare oplossing voor klanten in algemene techniek, energie en automobiel industrie die hun inventaris van vlakfreesgereedschap willen verminderen en hun bewerkingsopbrengst willen vergroten."


WIDIA introduceert M8065HD wisselplaat freesprogramma voor zwaar voorbewerken
De M8065HD wisselplaat frees levert betrouwbare verspaningssnelheden bij zware vlakfreesbewerkingen.

Ontworpen met een instelhoek van 65 graden met een 6,35 mm dikke wisselplaat, heeft de M8065HD één universele wisselplaatgeometrie in drie veelzijdige hardmetaalsoorten: WP35CM, WK15CM en WU20PM. De kwaliteit WP35CM is geschikt voor alle soorten staal, terwijl de kwaliteit WK15CM is ontworpen voor gietijzeren materialen en het beste presteert in droge toepassingen, maar ook in natte omstandigheden kan worden gebruikt. De universele hardmetaalsoort WU20PM kan worden gebruikt voor de bewerking van staal, roestvast staal en hoge temperatuur legeringen voor in zowel droge als natte toepassingen.

Alle wisselplaten zijn ontworpen met een schilvlak van 2,37 mm voor superieure betrouwbaarheid en oppervlakteafwerking. Deze belangrijke ontwerpkenmerken in combinatie met acht snijkanten van wisselplaten stellen klanten in staat om de totale machine-insteltijden en voorraadkosten te verminderen door één gereedschap te gebruiken voor meerdere soorten bewerkingen.

M8065HD wisselplaat frezen zijn verkrijgbaar in negen metrische diameters tussen 50 mm en 315 mm en een wisselplaatgeometrie. Bestellingen voor de M8065HD-wisselplaathouders en -wisselplaten, evenals andere WIDIA-snijgereedschappen voor metaal kunnen worden geplaatst via geautoriseerde WIDIA-distributiepartners.https://www.widia.com/us/en/products/indexable-milling/face-mills/m8065hd-series.html

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers