www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics lanceert breedbeeld monitor en industriële PC toegesneden op maritieme toepassingen

Beijer Electronics breidt haar monitoren- en IPC-assortiment voor maritieme toepassingen uit met nieuwe breedbeeld modellen. De nieuwe maritieme monitor MTE T240 Nautic beschikt over een 23,6 inch breedbeeldformaat met een uitgebreid weergavegebied voor goed gestructureerde machine- en procesvisualisatie. Dankzij het nieuwe LED backlight, sluiten de units het gebruik volledig uit van hoge voltage componenten, zoals neonbuizen en omvormers, die vaak de bron zijn van foutieve werking.

Beijer Electronics lanceert breedbeeld monitor en industriële PC toegesneden op maritieme toepassingen
Verder staan de LED stripes garant voor een meer gelijkmatige verlichting vergeleken met oudere, op buizen gebaseerde backlight units. Een ander voordeel van de LED-technologie wordt gerealiseerd door het traploos kunnen dimmen tot nul. Deze functie is essentieel op bruggen op schepen en in controlekamers met nachtelijke bedrijfsomstandigheden. De robuuste industriële producten passen perfect in consoles met 60 cm brede afmetingen. Hierdoor en dankzij het 16 : 9-schermformaat, kunnen de schermen eenvoudig als opvolger van oudere monitoren met een 4 : 3 schermformaat worden toegepast.

Dezelfde functies zijn ook opgenomen in de EPC-T240 C2D Nautic. Daarnaast bevat de krachtige industriële PC een verscheidenheid aan interfaces, bijvoorbeeld Ethernet, USB, Serial, DVI- en PCI-slots. Speciale diskdrives, ontwikkeld voor omgevingen met veel trillingen, zorgen voor een betrouwbaar massageheugen. Als een rotatievrij geheugen is vereist, kan een 64 GB solid state disk als alternatief worden gebruikt, optioneel voorzien van vooraf geïnstalleerd Win7.

Beide apparaten, monitor en IPC, zijn leverbaar met touch display of met anti-reflectie glazen front.

Fotobijschrift: De nieuwe maritieme monitor en industriële PC is voorzien van een 23,6 inch breedbeeldformaat met een uitgebreid weergavegebied voor goed gestructureerde machine- en procesvisualisatie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers