www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Performante operator panels van compact tot complex

Beijer Electronics lanceert een reeks nieuwe bedieningspanelen bestaande uit drie families en vervolledigt daarmee haar gamma bedieningspanelen voor elke toepassing, dit in termen van prestaties en display afmetingen. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe toepassingen, de klanten kunnen nu een passende displaygrootte kiezen en op eenvoudige wijze het HMI project scaleren. De operatorpanels zijn voorbereid voor de nieuwe HMI softwareversie iX 2.0.

Performante operator panels van compact tot complex
Hardware en software op elkaar afgestemd
De Beijer Electronics panels zijn opgebouwd uit een aluminium behuizing, voorzien van IP geclassificeerd afdichting en kwaliteitscomponenten. De bedieningspanelen zijn robuust en zorgen voor een betrouwbare werking op basis van de iX projecteringssoftware. Alle modellen worden geleverd met een uitgebreide lijst stuurprogramma’s en communiceren met de meeste toestellen van alle grote fabrikanten.

Prestatieniveaus aangepast aan alle vereisten
De nieuwe HMI van Beijer Electronics wordt geleverd met display afmetingen van 4 tot 21 inch, gebaseerd op drie verschillende CPU’s ten einde een competitieve oplossing te bieden voor elke toepassing. De kleinere TxA modellen draaien op een ARM9 CPU en bieden een zeer kostenefficiënte oplossing met solide HMI functionaliteit voor kleine en middelgrote toepassingen. De mid-range TxB modellen draaien op de krachtige Intel® Atom CPU en zijn geschikt voor middelgrote tot grote HMI applicaties die snelle data verwerking en meer functionaliteit vereisen. Met de TxC serie, die gebaseerd is op de Intel® Icore CPU, brengt Beijer Electronics de HMI op het niveau van de industriële PC en biedt aldus een breed scala aan connectiemogelijkheden en hoge performantie bij grote visualisatie projecten. Alle modellen zijn voorzien van hoge resolutie schermen, een aantal in breedbeeld formaat en het grootste model, nl. de 21-inch TxC ondersteunt zelfs full HD.

De snelste weg van idee naar toepassing
De nieuwe HMI softwaregeneratie iX 2.0 en de nieuwe serie bedieningspanelen van Beijer Electronics vormen het markt-gedreven bedrijfsconcept. HMI met de snelheid van denken, die gericht is op het verkleinen van de afstand tussen het HMI-idee en de volledig uitvoering van de intuïtieve toepassing. 
De ontwikkelingssoftware heeft een vertrouwde Windows® gebaseerde omgeving en biedt verfijnde engineeringtools en een verbeterd lint menu, dit zorgt voor een aanzienlijke tijdwinst voor projectontwikkelaars.

Afbeeldingen
 Group_image_press.jpg: Beijer Electronics lanceert een nieuwe generatie bedieningspanelen met display afmetingen van 4 tot 21 inch en prestaties voor elke toepassing.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers