www.technologieenindustrie.com
TECHNIFOR

XF510m: een markeermachine voor alle soorten materialen

Technifor levert een elektromagnetische micropercussie markeeroplossing voor toepassing op alle materialen. De micro-inslagen, gemaakt op het materiaaloppervlak met behulp van een hardmetalen stift, zorgen voor een blijvende markering, zonder extra spanningen in te brengen of bramen te vormen. Deze nieuwe machine is het resultaat van een optimalisatieproces van de Technifor serie in de vorm van het toevoegen van een krachtige elektromagneet, gecombineerd met een optimaal geleidingsysteem voor het maken van markeringen van opmerkelijke precisie en kwaliteit.

XF510m: een markeermachine voor alle soorten materialen
ongeacht de aard van het materiaal of de voorwaarden waaronder dit wordt gebruikt.Deze vorm van markering geeft blijvend en onvervalsbaar resultaat. De diepte van de markering kan oplopen tot 0,2 mm voor een groot aantal metalen, waardoor volledig betrouwbare traceerbaarheid is gegarandeerd, zelfs in de ruwste omgeving.

De markeerkracht wordt volledig gecontroleerd: de verschillende inslagen worden nauwkeurig gestuurd, en zorgen voor lichte markeringen op kunststof onderdelen of diepe markeringen op staal. Bovendien garandeert de rigiditeit van de mechanische constructie een constante diepte en reproduceerbaarheid van de inslagen, die perfect worden uitgelijnd door de zeer nauwkeurige geleidingen.

De markeerkoppen, die laag gewicht, snelheid en compactheid combineren, zijn eenvoudig te integreren in alle productielijn lay-outs (draaitafels, robotarmen etc.). Omdat ze kunnen worden gebruikt in alle posities, kunnen ze worden gemonteerd op voetstuktafels en worden voorzien van beschermende roosters of kleppen. De multifunctionele XF510m serie is uitgerust met een markeerstift met hoge amplitude, geschikt voor alle onderdeelvormen: vlak, convex, concaaf, etc..

De snelle doorlooptijden die door de machine worden gerealiseerd (slechts 4 seconden voor een 10x10 DataMatrixTM) betekenen dat deze op de achtergrond zijn werk kan doen, zonder negatieve invloed te hebben op de cyclustijden van de productielijn.

De afstandsbediening (tot op 15 meter afstand) omvat een 18-taals interface, biedt plaats aan 14 verschillende typen toetsenbord en heeft een universele voeding die compatibel is met 90 tot 250 V Hij heeft een groot scherm met achtergrondverlichting, met gebruiksvriendelijke pictogrammen en contextuele ondersteuning, waardoor programmering mogelijk is van alle typen markering: tekst, logo's, variabelen, tijdsmarkeringen, tellers, 2D codes etc..

Deze unit is ingesteld voor alle gangbare communicatieprotocollen voor extra flexibiliteit: Ethernet, USB, RS232 inclusief een interfacekaart met 8 ingangen en 4 uitgangen. Hij kan autonoom werken of kan worden bestuurd door een PC of een PLC.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers