www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics presenteert verbeterde iX-versie 1.30

De meeste grafische HMI ter wereld - upgraded, herzien, uitgebreid

Beijer Electronics presenteert verbeterde iX-versie 1.30
Met de open platformarchitectuur en de wereldwijd toonaangevende graphics, heeft iX de trend gezet voor moderne HMI oplossingen. De HMI-oplossing van Beijer Electronics, in eigen huis ontwikkeld, is nu leverbaar in een krachtiger combinatie, waarin de geüpgrade software voorzien is van meer uitgebreide functies. Dit omvat zelfs grotere functionaliteit wat betreft ontwikkeling en runtime, snellere schermveranderingen en projectopbouw. Andere verbeteringen betreffen een nieuwe scroll functie, nog betere data uploads en downloads en ondersteuning van de Chinese taal.

De iX Developer fungeert als een universele projectplanning tool voor alle producten van de iX Panel serie. Het assortiment omvat touch-units en toetsenborden van 4,3" tot 19" displayformaten. De totale prestaties van de iX Developer en de runtime zijn drastisch verbeterd door het toevoegen van nieuwe en het modificeren van bestaande functies. Het resultaat is een intuïtief projectplanning tool voor het op een efficiënte manier ontwerpen van realistische grafische omgevingen. Elke nieuwe gebruiker van de iX Developer V1.30 kan profiteren van de grote hoeveelheid bestaande demoprojecten, die hem helpt bij het realiseren van zijn eigen projecten. Net zo handig is de uitgebreide keuze van demoschermen. Gebruik van de bestaande templates en scripts inspireert de gebruiker bij het eenvoudig ontwerpen van eigen oplossingen.

Animated GIF-files wekken het scherm tot leven en zorgen voor extra alertheid van de gebruiker voor veilige werking. De verbeterde toggle-tag functie helpt de gebruiker om snel een achtergrondverlichte schakelaar te creëren, waarop duidelijk de status van de drukknoppen is weergegeven. Aanzienlijke reductie van de engineeringtijd wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de uitgebreide objectbibliotheek en door de integratie van de grafische elementen in eigen projecten.

De functie Database Export zorgt voor het snel samenvatten van productiegegevens en alarmlijsten in de vorm van complete rapporten. Uiteindelijk is het Excel-bestand gereed om door externe software te worden geanalyseerd.

In de runtime-mode biedt de nieuwe Alarm-Viewer functie een aanzienlijk verbeterde navigatie door de alarmlijsten. Door het gebruik van de Touch-Scroll functie is de gebruiker zelfs in staat om snel en intuïtief door lange lijsten te ziften. Toetsenbord lay outs met speciale karakters, zoals cyrillische of Chinese lettertypen, zijn standaard aanwezig. De machinegebruiker ‘overschrijft’ het taalspecifieke toetsenbord, zodat hij in een bekende omgeving kan werken. Deze functie is erg handig, vooral voor exportgerichte machinebouwers. De nieuwe testversie is klaar om te downloaden.

Fotobijschrift: De nieuwe iX V1.30 overtuigt door intuïtieve bediening en realistische grafische objecten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers