www.technologieenindustrie.com
TECHNIFOR

XF530m: draagbaar ’diep’ markeersysteem

Deze oplossing kan worden gebruikt voor het aanbrengen van een permanente markering op ongeëvenaarde diepte. Alles wat ervoor nodig is, is een standaard elektrische voeding (tussen 90 en 230 V). Opvallend stil in gebruik, onderscheidt dit apparaat zich door zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Of het nu wordt toegepast op buizen of op een vlak oppervlak, het enige dat gedaan moet worden, is het positioneren op het werkstuk, zonder dat daarbij allerlei klem- of positioneergereedschappen nodig zijn. Het is ontworpen voor gebruik op pijpen van diverse typen (olie, mijnbouw, gas), hefwerktuigen (pallettrucks, vorkheftrucks), fabrieksvoertuigen, botenbouw, of metalen structuren (IPN).

XF530m: draagbaar ´diep´ markeersysteem
De XF530m heeft een groot markeeroppervlak van 200 x 50 mm, en is overal even efficiënt, of het nu gaat om markeerteksten, logo's, data, variabelen, enz. De markering kan vlak worden uitgevoerd, onder een hoek, of stralend, waarbij meerdere lettertypen beschikbaar zijn.

De XF530m is qua ontwerp bijzonder ergonomisch. Markeer trigger knoppen bevinden zich op de handgrepen van de machine, zodat deze makkelijk in positie kan worden gehouden gedurende het markeerproces. De afzonderlijke besturing is zo ontworpen dat deze overal ter wereld kan worden gebruikt. Momenteel kan de interface meer dan 20 talen aan, waaronder het Nederlands. De geïntegreerde besturingssoftware is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor een nieuw markeringssjabloon zeer snel kan worden opgezet. Bovendien is het apparaat voorzien van een groot ´backlit´ scherm, waarmee snel een beeld van de gemaakte markering kan worden verkregen.

Uitgerust met de nieuwste generatie communicatie-tools, beschikt de XF530m over een breed scala van interfaces (RS232, Ethernet en 8-in/4-out), zodat verbindingen kunnen worden gelegd met het computernetwerk, de PLC van de assemblagelijn, enz. Een simpele usb-stick kan worden gebruikt voor het importeren en exporteren van templates en logo's. De interface heeft voldoende geheugen voor het opslaan van meer dan 1000 markeer-templates.

Al dan niet gebruikt in de draagbare of vaste uitvoering, is de XF530m het industriële antwoord op de vraag naar ´diepe´ markering bij allerlei typen onderdelen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers