www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Een splinternieuwe serie bedieningspanelen en industriële PC’s

De iX software wordt ondersteund door de volgende generatie Beijer Electronics prijswinnende operator bedieningspanelen en industriële PC’s. iX is de innovatieve HMI oplossing die je instaat stelt je ideeën vorm te geven met een sterke combinatie van state-of-the-art graphics en solide HMI functionaliteit. iX levert de ervaring van slimmer ontwerp en engineering tools, en een echt open platform. iX dicht het gat tussen proprietary opeartor bedieningspanelen en dure SCADA oplossingen. De iX software wordt ondersteund door de volgende generatie van onze prijswinnende operator bedieningspanelen en industriële PC’s.

Een splinternieuwe serie bedieningspanelen en industriële PC’s
De iX software
De iX software is beschikbaar in ontwikkel- en runtime pakketten in versies voor 250, 2000 en 4000 externe tags, evenals als een upgrade versie onafhankelijk van de hoeveelheid tags. De iX software wordt ondersteund door de volgende generatie van Beijer Electronics prijswinnende operator bedieningspanelen en industriële PC’s – de iX Panel, de iX Panel Pro en de iX Panel pro Nautic, en combineert uitstekend presterende hardware die nauwkeurig op iX is afgestemd met een robuuste constructie.

iX Panel
De iX Panels combineren uitstekende prestaties met een robuuste IP66 lichtgewicht aluminium constructie en draaien op iX runtime software. De iX Panels serie omvat naar keuze zowel keypad als touchscreen modellen. De iX Panel serie is ontworpen voor industriële toepassingen en voldoet aan wereldwijde industriële standaards.

- Touchscreen modellen: 3.5", 5.7", 6.5", 10.4", 15.0"
- Keypad versies: 5.7", 6.5", 10.4"

iX Panel Pro & iX Panel Pro Nautic
De iX Panel Pro en iX Panel Pro Nautic series kenmerken zich door industriële C2D CPU prestaties en de relevante nautische certificeringen. Meerdere communicatiepoorten en expansie-slots bieden talrijke opties voor networking en updating en maken deze HMI daardoor de ideale oplossing voor machinebouwers zowel als system integrators.

De Panel Pro serie levert volledig open en uitbreidbare HMI platform-functionaliteit voor industriële en mariene applicaties. Beide series zijn gebaseerd op hetzelfde basisontwerp, hosten dezelfde features en bevatten tevens de geïnstalleerde iX runtime. Beide series omvatten modellen met hoogcontrast TFT touch displays en een Box PC versie.

- Pro serie: 12", 15", 17", 19", 19" met roestvast stalen front en een Box-PC versie met dual display output.
- Pro Nautic serie: 15", 17", 19", en een Box-PC met dual display output.

De nieuw range software en hardware is beschikbaar vanaf mei 2010.

Figuren:
BEI100503_0145_LEV.jpg

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers