www.technologieenindustrie.com
TECHNIFOR

XF510Sp and XF510Dp markeermachines

Met markeeroppervlakken van respectievelijk 100 x 80 mm en 200 x 80 mm, completeren de XF510Sp en de XF510Dp modellen het scala aan Technifor pneumatische micro-percussie markeermachines. In hun categorie staan deze machines bekend als de snelste ter wereld; ze kunnen 10 karakters per seconde markeren, tweemaal zoveel als eerdere generaties. Bovendien zijn ze compact en beschikken ze over meerdere communicatie-interfaces waardoor ze makkelijker te integreren zijn. De XF510Sp en de XF510Dp bieden optimale oplossingen als het gaat om nauwkeurige markeringsapplicaties in serieproductie: machinebouw, automotorenbouw, metaalbewerking, pneumatiek, elektronica, sensoren, etc.

XF510Sp and XF510Dp markeermachines
Vanaf het eerste ontwerpstadium werd de hoogste prioriteit gegeven aan de markeringsnelheid van de XF510Sp en de XF510Dp modellen. Daarbij werden elektronische componenten van de laatste generatie toegepast om de rekentijden te reduceren. Vervolgens werd het shuttle (de heen- en weergaande beweging) traject van de markeerkop geoptimaliseerd. Tenslotte werd een nieuw motorbesturingssysteem geïnstalleerd en werden nieuwe micromechanische componenten geïntegreerd. De nieuwe markeermachines kunnen 10 karakters per seconde markeren en zijn in staat om een DataMatrix code in minder dan 5 seconden aan te brengen.

De XF510Sp en de XF510Dp machines zijn makkelijk in het gebruik. Hun UC500 afstandsbediening is zo ontworpen dat deze wereldwijd kan worden gebruikt. De interface beschikt momenteel over 20 talen en kan overweg met 14 typen toetsenborden en wordt bovendien gevoed door een universeel compatibel systeem voor spanningen tussen de 90 en 250 V. Een in een bepaald land ontworpen productielijn kan op deze manier zonder modificaties worden geëxporteerd naar elk land ter wereld. De besturingssoftware is voorts gebruikersvriendelijk; het is gebaseerd op pictogrammen en biedt meervoudige markeermogelijkheden: vaste en variabele teksten (data, counters, teams, variabelen, etc), logos of DataMatrix codes met diverse typen markeringen (flat, angular, radiating). Tenslotte hebben de XF510Sp and XF510Dp markeermachines een brede range van toepassingen, variërend van 8 input en 4 output boards als standaard, tot RS232, USB en Ethernet poorten. Ze kunnen naar wens worden bestuurd via Ethernet of RS232 links (uitwisseling van informatie over markeerstart, cycle-einde/stop, machine gereed voor markering, markering in progress). De USB-poort wordt voornamelijk gebruikt voor back-ups, software updates, het doorgeven van markeerfiles, logo’s en fonts, het opslaan van markeerfiles, etc.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers