www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Pepperl + Fuchs neemt één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van Hart protocol apparaten over

Twinsburg, Ohio - 28 augustus 2015 - Pepperl + Fuchs, wereldleider op het gebied van procesautomatisering en -applicaties, heeft MACTek Corporation, een toonaangevende leverancier van HART protocol apparaten, overgenomen. De overname is onderdeel van de strategie van Pepperl + Fuchs om zijn programma geïntegreerde oplossingen verder uit te breiden en zijn positie op de WirelessHART markt te versterken.

“We zijn verheugd dat we de MACTek WirelessHART productlijn kunnen toevoegen aan ons bestaande programma,” aldus Jim Bolin, Pepperl + Fuchs' executive vice-president voor de Amerika's. “Deze overname vormt een uitstekende aanvulling op onze huidige productlijnen, waardoor we onze klanten een nog bredere waaier aan service kunnen bieden.”

Opgericht in 1993, is MACTek specialist op het gebied van HART modems, waaronder de VIATOR HART Interface modems. Eén van de meest recente innovaties van het bedrijf, de BULLET WirelessHART adapter, kan op elk apparaat worden aangesloten dat geschikt is voor gevaarlijke omgevingen. Het programma HART modems impliceert draadloze toegang tot HART veldapparatuur die is ontworpen voor gevaarlijke omgevingen, alsmede tot Bluetooth technologie.

Over Pepperl + Fuchs
Pepperl + Fuchs is wereldleider op het gebied van ontwerp, productie, toepassing en ondersteuning van een breed scala van robuuste oplossingen voor automatiseringmarkten en -toepassingen. Als vaste Reader's Choice Award winnaar in de magazines Control en Control Design als het gaat om intrinsieke veiligheidsapparatuur en overdrukbeveiligingssystemen, wordt Pepperl + Fuchs bovendien door Control magazine en de ARC Advisory Group aangeduid als één van de Top 50 Global Automation Companies. Voor meer informatie bezoek http://www.pepperl-fuchs.us

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers