www.technologieenindustrie.com
ViewSonic

ViewSonic onthult ColorPro VP76-serie, ‘s werelds eerste professionele kleurenmonitor met een exclusief ColorPro Wheel

ViewSonic Corp., een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, introduceert de bekroonde professionele ColorPro VP2776-monitor. De monitor is ontworpen met het oog op nauwkeurige kleuren en is voorzien van een exclusief ColorPro Wheel, dat een ingebouwde kleurkalibrator bevat voor langdurige kleurnauwkeurigheid, en een breed Mac-compatibel kleurengamma.

ViewSonic onthult ColorPro VP76-serie, ‘s werelds eerste professionele kleurenmonitor met een exclusief ColorPro Wheel

Directe, uitgebreide kleurcontrole en ultrasnelle snelheid, ontworpen voor professionele vormgevers.

"Als het op design aankomt, is de kleur koning en kalibratie de sleutel. Met trots introduceren we - de ColorPro VP2776, die kleurnauwkeurigheid en vooruitstrevend design naar een hoger niveau tilt," zegt Oscar Lin, General Manager van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. "Met zijn geavanceerde functies en professionele vormgevertools willen we de eerste keuze zijn voor professionals."


ViewSonic onthult ColorPro VP76-serie, ‘s werelds eerste professionele kleurenmonitor met een exclusief ColorPro Wheel

Bekroond ontwerp dat de creatieve workflow naar een hoger niveau tilt
De gewaardeerde VP2776-monitor werd bekroond met meerdere onderscheidingen van wereldwijde autoriteiten en hoogstaande mediatitels, vanwege het minimalistische ontwerp, de gebruikerservaring en de door het ontwerp verbeterde functies. Enkele van de onderscheidingen zijn de prestigieuze iF Design Award 2021, GOOD DESIGN AWARD 2021, en Wallpaper* Magazine's inaugurele Smart Space Award 2021 voor de categorie 'Slimste Design + Tech Collaboration'.
Met het exclusieve ColorPro Wheel hebben makers direct toegang tot de compatibele Adobe Creative Suite, Capture One-bewerkingssoftware, en nauwkeurige kleurkalibratie en controle over OSD-instellingen binnen handbereik. Voor een betere diepgang in het scherm blokkeert de afneembare Magnetic Shading Hood externe schitteringen voor hogere contrasten en scherpere details. Videografen en professionele vormgevers zullen het ingebouwde Ambient Backstage light perfect vinden voor donkere kameromgevingen.


ViewSonic onthult ColorPro VP76-serie, ‘s werelds eerste professionele kleurenmonitor met een exclusief ColorPro Wheel

Uitstekende visuele prestaties en kleurmogelijkheden
De ColorPro VP2776 is compatibel met Mac en VESA DisplayHDR™ 400, biedt een breed kleurengamma van 98% DCI-P3 en is Pantone® gevalideerd. Gebruikers zullen gefacineerd zijn door de spectaculaire kleuren die consistent zijn op verschillende schermen.

Gezegend met een super snelle refresh-rate van 165Hz en de Nano IPS-technologie, levert elk frame haarscherpe, fijne details, zelfs voor slow-motion opnamen. Ideaal voor animators, video-editors en game-ontwikkelaars. De VP2776 produceert boterzachte beelden en haarfijne kleurnauwkeurigheid voor minutieuze bewerkingen en bewegingen.


ViewSonic onthult ColorPro VP76-serie, ‘s werelds eerste professionele kleurenmonitor met een exclusief ColorPro Wheel

Voor meer informatie over de ColorPro VP2776 professionele monitor, kunt u ViewSonic's YouTube channel bekijken.

Belangrijkste kenmerken van de ColorPro VP2776

• 27” 4K VESA DisplayHDR™ 400 Nano IPS display (2560 x 1440 resolutie)
• Exclusieve ColorPro Wheel voor directe toegang tot compatibele Adobe Creative Suite- en Capture One-bewerkingssoftware, uitgebreide kleurkalibratie en OSD-instellingen
• Magnetic Shading Hood en Ambient Backstage Light
• Uiterst nauwkeurige, levensechte kleuren met 98% DCI-P3-breed kleurengamma en ICCSync Color Matching-technologie
• Professionele kleurnauwkeurigheid gevalideerd door Pantone®
• Naadloze graphics met ultrasnelle refresh-rate tot 165Hz
• Connectiviteit met 90W USB-C poort

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die de verwachtingen van de Vennootschap weergeven met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen. De werkelijke gebeurtenissen kunnen aanzienlijk verschillen van die welke in dit document zijn voorzien. Programma, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ViewSonic en de ViewSonic handelsmerken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van ViewSonic Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere bedrijfsnamen en handelsmerken die hierin worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectieve bedrijven.

Disclaimer
1. De claim "’s werelds eerste" betekent de eerste professionele monitor met uitgebreid ColorPro Wheel waarmee alle drie de volgende functies via één uitgebreid apparaat kunnen worden bediend: (a) intuïtieve OSD-instelling, (b) foto- en videobewerkingssoftware, en (c) kleurkalibratie.
2. De uitgebreide ColorPro Wheel van de VP2776 ondersteunt de volgende foto- en videobewerkingssoftware: (a) Capture One (b) Adobe Creative Suite. ViewSonic kan van tijd tot tijd zonder verdere kennisgeving softwareondersteuning toevoegen of wijzigen, en doet hierbij afstand van ondersteuning voor software die hierboven niet is vermeld.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers