www.technologieenindustrie.com
View Sonic

ViewSonic schiet gamers te hulp met QHD-beeldschermen voor nieuwe generatie game consoles

ViewSonic, een toonaangevende leverancier van visuele oplossingen, komt gamers te hulp die problemen hebben met hun beeldscherm.

ViewSonic schiet gamers te hulp met QHD-beeldschermen voor nieuwe generatie game consoles

Nieuwe game consoles niet standaard 1440p als resolutie voor externe monitoren ondersteunen. Dit probleem treedt bijvoorbeeld op bij de onlangs gelanceerde PS5. Sony lijkt zich bij deze nieuwe game console vooral te richten op gebruikers van 4K televisies. Er zijn echter ook veel gamers die zowel een PS5 als een PC voor gaming gebruiken. Hiervoor passen zij veelal één voor gaming geoptimaliseerd beeldscherm toe. Voor hen betekent het feit dat de PS5 niet native 1440p ondersteunt, dat de video output van hun nieuwe console automatisch wordt teruggeschroefd tot 1080p, zonder dat zij hier zelf iets aan kunnen veranderen.

ViewSonic lost dit probleem nu voor gamers op door een aantal QHD gaming monitoren zodanig aan te passen dat zij standaard uit de voeten kunnen met 4K-signalen. Hierbij wordt het signaal volledig automatisch aangepast aan QHD-resolutie, zonder dat gamers hier verder enige handeling voor behoeven te plegen. Het gaat om de volgende monitoren uit het leveringsprogramma van ViewSonic:

- Elite XG270QC
- Elite XG270Q
- VX2768-2KPC-mhd
- VX3268-2KPC-mhd
- VX2705-2KP-mhd/VX2768-2KP-mhd
- XG2705-2K

Gamers zijn voor ViewSonic een zéér belangrijke doelgroep. De snelle ontwikkeling van de gaming-technologie en de zeer hoge eisen die gamers stellen aan de kwaliteit van hun beeldschermen vormen voor ViewSonic een zeer interessante uitdaging en stimulans.

ViewSonic schiet gamers te hulp met QHD-beeldschermen voor nieuwe generatie game consoles

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers