www.technologieenindustrie.com
ViewSonic

ViewSonic ELITE lanceert nieuwe 32-inch gamingmonitors met de nieuwste gamergerichte technologieën

Duik in next-level onderdompeling met Quantum Dot-technologie, HDMI 2.1 en Mini-LED

ViewSonic ELITE lanceert nieuwe 32-inch gamingmonitors met de nieuwste gamergerichte technologieën

ViewSonic Corp.,een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, kondigt een nieuwe collectie ViewSonic ELITE™ 32-inch professionele gamingmonitoren aan die zijn uitgerust met de nieuwste weergavetechnologieën. Met de nieuwe modellen kunnen gamers next-level gaming ervaren met quantum-dot-technologie op de toonaangevende ELITE XG320Q-monitor, het volledige potentieel van next-gen consoles benutten met de ELITE XG320U met HDMI 2.1-mogelijkheden, of een echte bioscoopervaring ingaan met de Mini-LED-verlicht ELITE XG321UG.

“Bij ViewSonic ELITE streven we continu naar het leveren van hoogwaardige gamingmonitoren voor elke gamer, van liefhebber tot professional. Hoewel 27-inch monitoren typisch zijn voor mainstream gaming, erkenden we de vraag naar breedbeeldschermen en breidden we onze 32-inch productlijn uit", zegt Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit bij ViewSonic. "Uitgerust met de allernieuwste technologieën om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gamers games zien, spelen en ervaren, biedt de ELITE 32"-monitorserie een meeslepende kijkervaring naast ultravloeiende gameplay en ongelooflijke kleurnauwkeurigheid."

Alle monitoren zitten boordevol gamer-gerichte ontwerpkenmerken, de ELITE Design Enhancements (EDE) tilt het gevechtsstation naar een hoger niveau - van het RGB LED-licht om de perfecte sfeer te creëren en een muis zonder kabels te slepen tot een versterkte koptelefoonhaak voor een opgeruimde bureau opstelling. Ondersteund met TÜV-gecertificeerd oogcomfort, leveren deze monitoren marathon gaming-sessies zonder de ogen te belasten. Ontworpen met kantel-, draai- en hoogteaanpassingen, bieden de displays een breed scala aan bewegingen voor de ideale kijkpositie.


ViewSonic ELITE lanceert nieuwe 32-inch gamingmonitors met de nieuwste gamergerichte technologieën

ELITE XG320Q: Realistische kleuren met Quantum-Dot-technologie
Bij de superslanke ELITE XG320Q-monitor draait alles om kleur, helderheid en snelheid. Het 2K QHD Fast IPS-scherm beschikt over hypernauwkeurige kleuren en contrastrijke details van quantum-dot-technologie. Bij aanraking met de LED-achtergrondverlichting produceert elke 'dot' of nanodeeltje buitengewoon nauwkeurige kleuren en dieper contrast voor scherpe, levensechte beelden.

Het scherm is uitgerust met NVIDIA G-Sync-compatibele technologie voor een overklokbare verversingssnelheid van 175 Hz, wat zorgt voor extreem vloeiende framesnelheden en een responstijd van 0,5 ms (MPRT). Spelers kunnen vaarwel zeggen tegen input lag, ghosting en beeldstotter met PureXP Motion Blur Reduction-mogelijkheden, en genieten van snel bewegende beelden met boeiende details.

ELITE XG320U: High Fidelity Console Gaming met HDMI 2.1-connectiviteit

Het uiterst stijlvolle 4K ELITE XG320U-scherm is ontworpen voor console-gaming van de volgende generatie, zoals Xbox Series X/S en PlayStation 5, en bevat een HDMI 2.1-aansluiting met één kabel die een ongeëvenaarde game-ervaring ontgrendelt. De XG320U ondersteunt een 4K-resolutie met een uitgebreid Adobe RGB-kleurengamma van 99% en een razendsnelle overklokbare verversingssnelheid van 150 Hz, waardoor elk landschap en elke gevechtsreeks in pixelperfectie wordt weergegeven.

Gecertificeerd met AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, een responstijd van 1 ms (MPRT) en Vesa DisplayHDR™ 600, deze monitor stelt gamers in staat snel door snelle FPS en actie-avonturengames te vliegen met de hoogste visuele instellingen.

ELITE XG321UG: Mini LED-achtergrondverlichtingstechnologie
De 4K ultra-high definition ELITE XG321UG-monitor maakt gebruik van toonaangevende Mini-LED-achtergrondverlichtingstechnologie en wordt gecombineerd met een verversingssnelheid van 144 Hz voor ultra-lage latentie, stottervrije gameplay.

Belangrijkste kenmerken:

ELITE XG320Q
- 32-inch 2K QHD Vesa-displayHDR™ 600 snel IPS-scherm.
- Hyperrealistische kleuren van quantum-dot-technologie en 99% Adobe Color Gamut.
- 165 Hz verversingssnelheid overklokbaar tot 175 Hz en 0,5 ms (MPRT) responstijd.
- NVIDIA G-Sync-technologie en PureXP Motion Blur Reduction.

ELITE XG320U
- 32-inch 4K UHD Vesa-beeldschermHDR™ 600 IPS-beeldscherm.
- Breid gameplay uit naar next-gen consoles met HDMI 2.1-connectiviteit met één kabel.
- Briljante, levendige beelden van 99% Adobe Color Gamut.
- Verversingssnelheid van 144 Hz (overklokbaar tot 150 Hz) en 1 ms (MPRT) responstijd.
- AMD FreeSync Premium Pro-technologie en PureXP Motion Blur Reduction.

Beschikbaarheid

ViewSonic ELITE XG320Q-, XG320U- en de XG321UG-monitoren zullen wereldwijd beschikbaar zijn in Q4 2021.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers