www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Uw Automatisering van de Toekomst -Pepperl+Fuchs nodigt u uit voor de eerste Online Summit

Vijf dagen lang oplossingen, trends en digitaal netwerken

Uw Automatisering van de Toekomst -Pepperl+Fuchs nodigt u uit voor de eerste Online Summit

De 2020 Online Summit van Pepperl+Fuchs is een gratis digitaal platform waarbij klanten en andere geïnteresseerden bijleren over de nieuwste trends en oplossingen in de fabrieks- en procesautomatisering ondanks de COVID-19 pandemie.

"Your Future Automation" is het motto van deze eerste online summit van Pepperl+Fuchs, die tussen 20 en 24 juli plaatsvindt. Dit gratis, volledig digitale evenement biedt klanten en andere geïnteresseerden een manier om in contact te komen met experts op het gebied van industriële sensortechniek en elektrische explosieveiligheid en bijleren over de nieuwste oplossingen en trends op het gebied van de fabrieks- en procesautomatisering. Op elke dag van de summit kunnen de deelnemers toegang krijgen tot keynotes, live shows en paneldiscussies over een ander onderwerp in de automatiseringstechniek via een online platform dat eenvoudig via een browser toegankelijk is.

Deze onderwerpen zijn onder andere:
- Digitaal Kanban-beheer
- Mobiele apparaten en diensten drijven de digitale transformatie aan
- Slimme intralogistieke oplossingen met RFID- en LiDAR-technologie
- Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet APL)
- De kracht van 3-D meettechnologie

In de netwerklounge hebben de deelnemers ook de mogelijkheid om met andere aanwezigen en deskundigen van Pepperl+Fuchs en haar partnerbedrijven te praten. Andere digitale content, zoals technische whitepapers, video's en presentaties zullen gratis te downloaden zijn. Alle informatie zal beschikbaar zijn in het Engels en zal zowel in de ochtend als in de middag gepresenteerd worden, zo kunnen geïnteresseerden uit de hele wereld deelnemen zonder gebonden te zijn aan tijdzones.

"“We missen u! Zelfs in deze tijd van beperkte sociale interactie, willen we graag in contact blijven met u, onze klanten. Daarom houden we onze eerste online summit van 20-24 juli. Gedurende vijf spannende en informatieve dagen zullen we onderwerpen aansnijden die ons allen aangaan. Alles zal draaien om gebruiksvriendelijke digitalisering. En hoe kan je dit beter illustrerern dan met een digitaal evenement op maat?” , aldus Dr. Gunther Kegel, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Pepperl+Fuchs AG.

Registreer nu

Interesse in het bijwonen? Schrijf u dan in voor de gratis online summit van Pepperl+Fuchs op www.pepperl-fuchs.com/summit.

Hoofdthema's
Digitaal Kanban-behee
r
Produceren zonder de voordelen van Kanban-systemen te benutten lijkt onbegonnen werk. Toch is er nog ruimte voor verbetering bij foutgevoelige, handmatige processen en processen met een lage digitaliseringsgraad. Bosch Connected Industry (BCI), Pepperl+Fuchs en Neoception bundelen hun krachten en stellen een schaalbaar systeem voor dat Kanban-racks voorbereidt op Industry 4.0 en zowel geschikt is voor nieuwe projecten als retrofits.

Mobiele apparaten en diensten drijven de digitale transformatie aan

Smartphones, tablets en digitale workflows zijn een integraal onderdeel geworden van moderne werkomgevingen. Als wereldwijde marktleider voor intrinsiek veilige mobiele apparaten ondersteunt het merk ecom van Pepperl+Fuchs haar klanten vanaf de configuratie en beheer tot de analyse en evaluatie van (real-time) data uit apparaten. Het resultaat? Een uitgekiend mobiel concept dat verfijnde processen mogelijk maakt, de kwaliteit van data verbetert en bijdraagt aan een hogere productiviteit en betere veiligheid van de werknemers.

Slimme intralogistieke oplossingen met RFID- en LiDAR-technologie

Precies op elkaar afgestemde materiaal- en goederenstromen hebben geen baat bij afzonderlijke componenten. Ze hebben wél behoefte aan goed ontworpen en innovatieve oplossingen die alles omvatten: op maat gemaakte sensortechnologie, de nodige infrastructuur, de bekabeling, systeemintegratie en softwareontwikkeling. Pepperl+Fuchs zal samen met diverse klanten enkele projecten demonstreren die laten zien hoe RFID- en LiDAR-technologie kan ingezet worden om deze op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet APL)
Met de nieuwe Advanced Physical Layer van Ethernet (Ethernet APL), leggen Pepperl+Fuchs en andere bedrijven de basis voor toekomstige IoT-toepassingen in de procesindustrie. De nieuwe fysieke laag maakt het mogelijk om apparaten rechtstreeks aan te sluiten op systemen op een hoger niveau, waardoor de communicatie consistent, transparant en uniform verloopt over alle hiërarchische niveausheen. Ethernet APL komt tegemoet aan alle eigenschappen en vereisten van de procesindustrie: lange kabeltrajecten, twisted-pair-kabels, interoperabiliteit en gebruik in gevaarlijke gebieden tot Zone 0/Klasse 1, Div. 1.

De kracht van 3D
Het Industry 4.0 credo om te streven naar kortere omsteltijden in combinatie met 100% kwaliteit creëert steeds complexere technische uitdagingen in een aantal industriële sectoren. Om de vereiste meet-, kwaliteits- en positioneringstaken uit te voeren, biedt Pepperl+Fuchs samen met haar dochterondernemingen VMT, 3D.aero en Espace 6D een unieke end-to-end oplossing op het gebied van 3-D meettechnologie. Dit laat toe om traditionele taken over te brengen naar een digitale omgeving, waardoor de ontwikkeling van de "digitale tweeling" wordt bevorderd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers