www.technologieenindustrie.com
EATON NL

Eaton aanwezig op Beurs Domotica & Slim Wonen

Op 21 en 22 november a.s. wordt de zevende editie van de beurs Domotica en Slim Wonen gehouden. Als een van de toonaangevende leveranciers van huisautomatisering is Eaton uiteraard wederom van de partij.

Eaton aanwezig op Beurs Domotica & Slim Wonen
De Account Managers van Eaton laten u graag zien welke automatiseringsfunctionaliteiten gemakkelijk te realiseren zijn met het draadloze xComfort-systeem. Dit systeem is zeer eenvoudig zonder hak- en breekwerk te implementeren in bestaande bouw en nieuwbouw. xComfort geeft u een gevoel van comfort, luxe en veiligheid. Denk hierbij aan het schakelen en dimmen van verlichting, het op en neer laten van rolluiken, alarmeringen, lichtscènes oproepen, rolluiken of poortdeuren op afstand bedienen, temperatuur en ventilatie regelen, een inbraakwaarschuwingsinstallatie en slim gebruikmaken van bewegingsmelders. Ook kan xComfort bijdragen aan efficiënt energiebesparen en energieverbruik inzichtelijk maken. Meer informatie over xComfort vindt u op www.eatonelectric.nl.

Wij zien u graag op de beurs; de Eaton-stand is te vinden op de begane grond (standnummer 0.13) van het Evoluon te Eindhoven.

Toegangskaarten voor de beurs zijn aan te vragen bij Eaton Industries (Netherlands) B.V., telefoon: 0418-570242.

More info: www.eatonelectric.nl, Lilian Wender Marketing Communicatie Specialist, telefoon: 074-2463507
Picture No.: Moeller_T1-004095
Caption: xComfort-huisautomatisering

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers