www.technologieenindustrie.com
EATON NL

Eaton presenteert oplossing voor virtuele omgevingen op VMWare Forum 2013

Eaton neemt van april tot juni deel aan VMware Forum 2013, dat plaatsvindt in een aantal grote steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Ook in Brussel zal Eaton aanwezig zijn, in de Wild Gallery op 15 mei aanstaande. Tijdens het evenement zal Eaton als VMware® Technology Alliance partner laten zien hoe Eaton’s Intelligent Power® software naadloos integreert met het vCenter™ van VMware. Bovendien demonstreert Eaton de nieuwste Power Management oplossingen voor virtuele omgevingen.

Eaton presenteert oplossing voor virtuele omgevingen op VMWare Forum 2013
Het beheren van de energie-infrastructuur binnen een virtueel platform is van vitaal belang voor het verhogen van de levensduur en betrouwbaarheid van IT-toepassingen. De Intelligent Power software van Eaton maakt dit eenvoudig door een naadloze integratie met het vCenter van VMware en door het integreren van Power Management functies. Hierdoor kunnen alle UPS-systemen (Uninterruptible Power Supplies) en ePDU's in het virtuele netwerk worden bekeken in één en dezelfde toepassing, met inbegrip van het complete netwerk, de server en de geheugenopslag.
 
Eaton's Intelligent Power® software helpt bovendien bij het minimaliseren en zelfs elimineren van uitval van bedrijfskritische processen in geval van een stroomonderbreking. Tijdens een plaatselijke stroomuitval bijvoorbeeld, zal Eaton’s Intelligent Power software vCenter’s vMotion activeren. Hierdoor worden virtuele machines van de getroffen server eenvoudig verplaatst naar een andere, nog wel actieve server op het netwerk. Zo worden gegevens beschermd bij een plotselinge stroomuitval.
 
“Het toenemende gebruik van virtualisatie zorgt voor belangrijke nieuwe uitdagingen in het behoud van bedrijfskritische systemen” aldus Tatu Valjakka, Product Manager Software & Connectivity bij Eaton. “Maar deze uitdagingen zijn niet onoverkomelijk en Eaton werkt voortdurend aan innoverende oplossingen voor IT-professionals. De mogelijkheid om virtuele machines live te verplaatsen naar een back-up locatie is bijvoorbeeld een unieke eigenschap van onze Intelligent Power software.”
 
Daar komt nog bij dat het Intelligent Power Manager softwarepakket van Eaton VMware Ready™ is gecertificeerd, en dus voldoet aan de hoogste kwaliteitsvereisten. Daarvoor werd de software voorafgaand uitvoerend getest. Meer informatie over de software kan gevonden worden op de VMware Solution Exchange, het enige platform waar applicaties compatibel met VMware getoond worden.
 
Bezoekers van de Eaton-stand kunnen tijdens het VMware Forum ook kennis maken met de nieuwe virtualisatie-ready UPS bundels van Eaton. Deze bundels combineren een  Netwerkkaart-MS met populaire UPS-modellen uit de 5PX en 9PX UPS serie. Door de UPS en een netwerkkaart met de Intelligent Power software van Eaton te integreren, kunnen gebruikers eenvoudig alle UPS-en en aangesloten IT-apparatuur bekijken, monitoren en beheren. Waar u wil en wanneer u dat wil.
 
Eaton zal deelnemen aan de volgende VMware Forum 2013 evenementen:
2 mei, Londen, Verenigd Koninkrijk
7 mei, Wenen, Oostenrijk
7 mei, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
14 mei, Milaan, Italië
15 mei, Brussel, België
16 mei, Rome, Italië
21 mei, Riyadh, Saudi-Arabië
22 mei, Nairobi, Kenia
28 mei, Frankfurt, Duitsland
29 mei, Moskou, Rusland
29 mei, Stockholm, Zweden
6 juni, Parijs, Frankrijk
12 juni, Johannesburg, Zuid-Afrika
 
Voor meer informatie Eaton’s oplossingen voor virtuele omgevingen, bezoek www.eaton.eu/virtualisation. Om op de hoogte te blijven van de het laatste nieuws, tips, en nieuwe features van Eaton’s Power Quality oplossingen, volg ons op Twitter via @Eaton_UPS of bekijk onze Eaton EMEA LinkedIn  bedrijfspagina. 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers