www.technologieenindustrie.com
EATON NL

Wesso Elektro vervangt Hazemeyer-groepenkast voor nieuwe Systeem 55 groepenkast Elektrische voorziening in 228 appartementen weer “up-to-date”

Woningbouwvereniging Talis te Nijmegen renoveert dit jaar 228 appartementen in de wijk Zwanenveld te Nijmegen. Deze appartementen zijn in de jaren ’70 van de vorige eeuw gebouwd. De oude groepenkasten van de appartementen waren voorzien van het Hazemeyer-logo en hadden drie groepen met alleen zekeringen en groepsschakelaars. Wesso Elektro te Wijchen verzorgt de renovatie van de elektrotechnische installatie en past in de woningen nieuwe groepenkasten van Eaton toe: het vernieuwd Systeem 55.

Wesso Elektro vervangt Hazemeyer-groepenkast voor nieuwe Systeem 55 groepenkast Elektrische voorziening in 228 appartementen weer “up-to-date”
Wesso Elektro is een bekende naam in Wijchen en omgeving. Sinds 45 jaar verzorgt men de elektrische installaties in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wesso Elektro droeg vorig jaar bij aan de ontwikkeling van het vernieuwde Systeem 55 door verbeterpunten aan te geven vanuit de praktijk. Het vernieuwde Systeem 55 werd in april 2011 geïntroduceerd.

Extra aansluitruimte
Bedrijfsleider Joris Maas: “Systeem 55 van Eaton is al jaren het “huismerk” van Wesso Elektro. Ook woningbouwvereniging Talis is zeer tevreden over de betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden van de kast. De toegepaste Systeem 55 groepenkast is in samenwerking met Talis geconfigureerd en op maat gemaakt door Eaton. De kast is zeer geschikt voor dit renovatieproject vanwege de invoermogelijkheden op de kast en de extra aansluitruimte. Met deze groepenkast kiezen wij en Talis voor degelijkheid en betrouwbaarheid en verwachten wij geen storingen op de lange termijn”.

Hedendaags montagegemak

Account Manager Martin Kleinjan van Eaton: “De groepenkasten zijn voorzien van een extra wandcontactdoos en een noodverlichting, voor het geval de stroom uitvalt. De monteur kan ter plaatse eerst de achterbak van de kast monteren en later de kast dichtmaken, als er op het laatste moment nog wijzigingen optreden, dan kunnen deze eenvoudig
worden doorgevoerd. Het nieuwe Systeem 55 biedt de installateur een perfecte combinatie van hedendaags montagegemak en vertrouwde maatvoering.

More info: www.eatonelectric.nl > renovatie

Foto’s en bijschriften
Foto 1: Martin Kleinjan (Eaton) en Joris Maas (Wesso) voor het appartementencomplex
Foto 2: Situatie meterkast voor renovatie
Foto 3: Situatie meterkast na renovatie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers