www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

Talk2M Easy Setup maakt machineconnectiviteit nog eenvoudiger

HMS Networks kondigt vandaag een nieuwe set functies aan in het Talk2M®Easy Setup framework voor Ewon® producten, met als doel het nog eenvoudiger maken van veilige remote machinetoegangsconfiguratie, -installatie en -connectiviteit voor machinebouwers en eindgebruikers.

Talk2M Easy Setup maakt machineconnectiviteit nog eenvoudiger

Eerder in 2019 introduceerde HMS Networks Talk2M Easy Setup voor de Ewon Cosy en Flexy producten. Gebruikers kunnen nu profiteren van een nog eenvoudiger en veiliger remote machineconfiguratie, installatie en connectiviteit dankzij nieuwe functies en verbeteringen in geüpdatete versies van twee belangrijke softwarecomponenten in het Talk2M Easy Setup-framework:

  • De nieuwe versie van Connection Checker biedt heldere diagnoses en rapporten over de status van de verbinding en de prestaties tussen machines met een Ewon-verbinding in een fabriek en de Talk2M remote access cloud service. Gebruikers worden geïnformeerd of er een succesvolle verbinding tot stand is gebracht of niet, waarbij eventuele connectiviteitsproblemen onmiddellijk kunnen worden opgespoord. Gebruikers profiteren daarbij ook van gedetailleerde informatie over welke parameters moeten worden gewijzigd om het connectiviteitsprobleem op te lossen.

  • De eCatcher Remote Access software is geüpdatet voor het identificeren van IP-adresconflicten en biedt automatische herstelmogelijkheden die door HMS zijn ontwikkeld op basis van veelvoorkomende internetconnectiviteitsproblemen in het veld. Daarnaast bevat eCatcher nu ook een nieuwe beveiligingsfunctie waarmee gebruikers Talk2M Easy Setup configuratiebestanden kunnen versleutelen, met inbegrip van bijvoorbeeld instellingen voor internetconnectiviteit.

"We willen het werkzame leven makkelijker maken voor onze klanten en met de nieuwe functies in Talk2M Easy Setup gaan we dit doel zeker bereiken", aldus Marie-Luce Bodineau, hoofd Ewon productmanagement bij HMS Networks. "Fabrieksnetwerken en internetconnectiviteit worden steeds complexer en onze schatting is dat ongeveer 70% van de gevallen van remote access ondersteuning te maken heeft met internetconnectiviteitsproblemen. In deze context zullen de bijgewerkte Talk2M Easy Setup tools toegang bieden tot een eenvoudig en veilig pad om succesvolle remote configuratie en connectiviteit te realiseren zonder de noodzaak van IT-vaardigheden."

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ewon.biz/support.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers