www.technologieenindustrie.com
STAHL

Yodalex: akoestische en visuele signalen in gevaarlijke gebieden

De Yodalex serie van R. STAHL omvat een breed scala van signaalgevers voor gevaarlijke gebieden, zoals de YO6 omni-directionele hoorn, het V6 baken en de YL6 combinatie-unit. Alle units zijn voorzien van een IP66 aluminium behuizing met machinaal aangebrachte vlampaden die zorgen voor ‘ex d’ ontstekingsbescherming (vuurvaste behuizing).

Yodalex: akoestische en visuele signalen in gevaarlijke gebieden
De YO6 hoorn heeft een maximaal geluidsvermogen van 110 dB op één meter, met een geluidselectie die bestaat uit 32 internationaal erkende tonen die makkelijk kunnen worden ingesteld met een vijf-weg DIL-schakelaar. Het baken levert een 5 Joule hoog-intense flits met een frequentie van 1 Hz en is verkrijgbaar met 7 verschillende lenskleuren. De koepel is vervaardigd van een vlamvertragend polycarbonaat, dat wordt beschermd door een stalen omhulsel, dat standaard wordt gemonteerd en geleverd. De YL6 combinatie-unit is een uniek ontwerp met een volledig geïntegreerde sirene en stroboscoop, ingebouwd in een enkele behuizing. Het lichtgewicht, kostengunstige apparaat levert licht en geluid in alle richtingen en vereist een minimale installatietijd.

De signaalgevers zijn ATEX en IECEx goedgekeurd voor gebruik in de zones 1, 2, 21 en 22 voor gas- en stofatmosferen. Behalve de standaard 24 en 48 V gelijkstroom units, levert R. STAHL ook wisselstroomunits voor 115 of 230 V AC. Optioneel kunnen de apparaten worden geactiveerd via de telefoon. Alle Yodalex producten voldoen aan zowel Europese als Noord-Amerikaanse normen, met inbegrip van UL, Canadian CUL, ATEX, IECEx en de Russische GOST-R specificaties, waardoor ze wereldwijd gecertificeerd zijn.

Figuur: De Yodalex serie signaalgevers voor gevaarlijke gebieden: hoorn, combinatie unit en bakens van R. STAHL.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers