www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Door de integratie van de Walsall producten breidt Pepperl+Fuchs zijn portfolio uit

Een van de belangrijkste doelstellingen van de systeem- en oplossingsgerichte activiteiten van Pepperl+Fuchs is om snel te reageren op wensen van de klant op het gebied van automatiseringsoplossingen in de Ex omgeving. De overname van Walsall Ltd heeft Pepperl+Fuchs weer een stap dichter gebracht bij de verwezenlijking van dit doel.

Door de integratie van de Walsall producten breidt Pepperl+Fuchs zijn portfolio uit
Pepperl+Fuchs' gerenommeerde Remote I/O en veldbuscomponenten vormen de basis voor klantspecifieke productoplossingen, van schakelkasten tot veldbusdistributiestations. Een oplossingsgericht engineeringteam houdt toezicht op het project gedurende de looptijd, vanaf de initiële offerte tot en met de fasen van engineering, assemblage en klantacceptatietests.

Pepperl+Fuchs GmbH heeft Walsall Ltd overgenomen om zijn assortiment van beschikbare oplossingen uit te breiden. Het bedrijf ontwikkelt en produceert elektromechanische producten voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen. Hun belangrijkste producten zijn behuizingen met verhoogde veiligheid (Ex e) en explosieveilige behuizingen (Ex d) met goedkeuring voor een brede range aan elektrische apparaten. Diverse producten kunnen worden gecombineerd tot meer complexe systeemoplossingen. Behuizingen zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan materialen en allemaal gecertificeerd voor toepassing in gevaarlijke omgevingen. Walsall produceert ook verlichting, signalering- en noodstopapparatuur, evenals installatieaccessoires voor gebruik in gevaarlijke omgevingen.

Door in staat te zijn om een bredere keus aan producten te leveren, kan Pepperl+Fuchs uitgebreide, op maat gemaakte oplossingen bieden die effectiever voldoen aan de projecteisen van hun klanten. Voor meer informatie over alle nieuwe mogelijkheden kunt u contact opnemen met het verkoopsteam van Pepperl+Fuchs.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers