www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet DM, industriële monitors ontwikkeld voor extreme omstandigheden

Pepperl+Fuchs introduceert VisuNet DM, speciaal ontworpen monitors voor betrouwbare werking en lange levensduur onder zware omstandigheden. Deze monitors zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen; ze zijn volledig configureerbaar teneinde te kunnen voldoen aan de bijzondere eisen die in de industrie worden gevraagd en leveren de hoogste MTBT in de industrie bij meer dan 550,000 uur. VisuNet DM monitors zijn zowel UL als CE gemarkeerd en zijn geschikt voor algemeen gebruik of voor Class I/Div 2 omstandigheden. Opties voor touch en transflective screen zijn leverbaar.

VisuNet DM, industriële monitors ontwikkeld voor extreme omstandigheden
VisuNet DM monitors zijn leverbaar in 10», 12», 15», 18» en 19» afmetingen en zijn geschikt voor gebruik bij temperaturen van -10° C tot 60° C. Ze accepteren standaard VGA of NTSC (of PAL) input van een PC of videocamera. Bovendien passen de monitors zich automatisch aan de aangeboden frequenties aan (Multi-sync) van elke standaard video-mode van 640x480 tot 1280 x 1024 bij scan snelheden van 60 tot 75 Hz, zonder beeldvervorming of flikkering. De VisuNet DM monitors hebben een 12 V DC externe voedingsbron, om de warmte weg te houden van de monitor en zo de betrouwbaarheid en levensduur te maximaliseren.

Pepperl+Fuchs´ familie robuuste flat panel monitors zijn geproduceerd met alleen maar industrieel geclassificeerde componenten. Geen componenten uit de consumentenelektronica worden in het product toegepast om kosten te drukken. Dit is anders dan bij andere monitorproducenten die een voor consumenten bedoeld LCD scherm in staal verpakken en vervolgens verkopen als een industrieel apparaat. Extra verstevigingen maken van de VisuNet DM range een waarlijk industriële flat panel display oplossing: zwaardere standaard behuizing en bedrading, corrosiebescherming, intern gescheiden bedrading, goud gepleet, schokbestendige afdichtingen, helderder achtergrondbelichting (tot 600 nits) en bredere zichthoeken, etc….

De industriële monitors van Pepperl+Fuchs zijn leverbaar met een optioneel resistive touchscreen. Het gaat hierbij om een UL Listed 5-wire resistive touchscreen geschikt voor algemeen gebruik, en explosieveilig in Class I/Div 2 omgevingen. Een resistive touch screen biedt muis-emulatie door licht te drukken op een bepaald gebied van het monitorscherm. Hierdoor hoeft de operator alleen maar zijn vinger, een handschoen of potlood te gebruiken om volledige schermfunctionaliteit op te roepen. Voor meer ruwere omgevingen is er tevens een gehard resistive touch screen leverbaar. Een zelf calibrerend tool is ingebouwd voor nauwkeurige afstelling. Als PC interface beschikken de touch screens over zowel een USB-poort als een seriële poort waarmee ze verbonden kunnen worden met de host-PC. Een extra optie is een gehard resistive touch screen waarbij een dunne glasplaat op het frontpaneel is gelijmd die zorgt voor superieure bescherming tegen langdurige oppervlakteslijtage en incidentele stoten. Deze glazen plaat beschermt eveneens tegen de invloeden van corrosieve chemicaliën biedt bescherming tegen versplintering door frontale inslagen.

Het geharde resistive touch screen is uitwisselbaar met het standaard touch screen en kan naar wens worden geüpgraded. Een diversiteit aan accessoires is leverbaar om deze industriële flat panel monitors te completeren, waaronder 12 VDC voedingen, 12 VDC voedingen voor Class I/Div 2 applicaties, 5-pin DIN connectoren en kabels voor voeding, analoge videokabels (VGA), USB kabels voor touch screen interfacing, seriële kabels voor touch screen interfacing, touch screen beschermingsdeklagen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers