www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll voegt nieuw lid toe aan het Group Management

Sant'Antonino, Zwitserland, 16 augustus 2018. Jens Strüwing, 49 jaar, treedt in dienst bij Interroll en wordt vanaf 1 november 2018 verantwoordelijk voor de divisie Products & Technology.

Interroll voegt nieuw lid toe aan het Group Management
Jens Strüwing, momenteel Director Global Operations Aftermarket bij de Mahle Group en verantwoordelijk voor Operations van 18 productie- en logistieke vestigingen wereldwijd, alsmede voor Mahle Consulting, zal op 1 november 2018 de rol van Executive Vice-President Products & Technology op zich nemen en lid worden van het Group Management bij de Interroll Group. Strüwing brengt circa 25 jaar bewezen bedrijfs- en consulting-expertise in met de focus op lean industriële productie, logistiek, aftermarket service en supply chain management.

Eerder was Strüwing verantwoordelijk voor de planning van alle logistieke processen en voor de standaardisatie en automatisering van productieprocessen. Zijn functie bij Mahle volgde op diverse seniormanagementfuncties gericht op logistiek en productie bij de Daimler Groep en bij Fairchild Dornier GmbH. Zijn specialismen omvatten platformconcepten, product lifecycle management (PLM) alsmede digitalisering en materiaalstroom. Strüwing studeerde af op productietechnologie (productiesystemen en materials handling) aan de universiteit van Karlsruhe, Duitsland, (masterdiploma Dipl. Ing). Hij is getrouwd en heeft twee dochters.

"Ik kijk uit naar de samenwerking met Jens Strüwing in ons Group Management en ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste expertise heeft en goed past binnen onze bedrijfscultuur om substantieel bij te dragen aan onze verdere groei", aldus Paul Zumbühl, CEO Interroll Worldwide Group.

Redactionele tip: Dit persbericht is gebaseerd op een ad hoc bericht dat op 9 augustus 2018 op de website van Interroll is gepubliceerd.

Interroll voegt nieuw lid toe aan het Group Management

Onderschrift: Jens Strüwing, 49, neemt op 1 november 2018 de leiding over van de divisie Products & Technology van Interroll.



Perscontact
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com
 
 
Contact (Holland)
Interroll Fördertechnik GmbH
Höferhof 16 | 42929 Wermelskirchen | Duitsland
Alex van Dijk
+31 629527790
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
www.interroll.nl
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers