www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Grote order uit Korea voor Interroll’s Modulair Conveyor Platform

Sant'Antonino, Zwitserland, 19 juni 2018. Interroll ontving vandaag een grote order (waarde tussen de 10 en 15 miljoen Zwitserse francs) van een Koreaans E-Commerce bedrijf voor de grootschalige levering van Interroll's Modular Conveyor Platform (MCP) en haarz Spiral Lifts.

Grote order uit Korea voor Interroll´s Modulair Conveyor Platform
Interroll zal een groot aantal transportbandmodules leveren en installeren met een totale lengte van 12 km, alsmede acht Spiral Lifts, voor het distributiecentrum van de klant in Zuid-Korea. Interroll zal zich volledig inzetten om de infrastructurele capaciteit binnen een ambitieus tijdsbestek te versterken en de klant op tijd operationeel te laten zijn om de komende pieken tijdens het Koreaanse festival halverwege het najaar en het kerstseizoen het hoofd te kunnen bieden. De voltooiing van alle installaties is gepland in 2018. Deze nieuwe order volgt op een eerdere herinrichting van één van de distributiecentra in 2017 door Interroll van dezelfde klant.
 
"Interroll Korea heeft uitstekend werk verricht door een zeer succesvolle samenwerking op te bouwen om dit project verder te ontwikkelen. Voor dit grootschalige project zal de volledige ondersteuning van ons Centre of Excellence in China beschikbaar zijn," aldus Dr. Ben Xia, Executive Vice President en lid van Group Management Head of Operations Asia bij de Interroll Group. "We kijken er erg naar uit om de logistiek van onze klanten verder te ontwikkelen met geavanceerde oplossingen voor hun materiaalstroom.»
 


Grote order uit Korea voor Interroll’s Modulair Conveyor Platform




Perscontact
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com
 
 


Contact (Holland)
Interroll Fördertechnik GmbH
Höferhof 16 | 42929 Wermelskirchen | Duitsland
Alex van Dijk
+31 629527790
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
www.interroll.nl
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers