www.technologieenindustrie.com
IMI Precision Engineering

IMI Precision Engineering opwaardeert de ventieleilanden met PROFINET IRT en EtherNet/IP

Aanbieden van beste flowrates op de markt, bijna ongelimiteerde configuraties en een keuze aan connectiviteit om klanttoepassingen te verhogen, IMI Precision Engineering is de connectiviteit van zijn IMI Norgren VM en VS scala van ventieleilanden aan het opwaarderen met PROFINET IRT en EtherNet/IP.

IMI Precision Engineering opwaardeert de ventieleilanden met PROFINET IRT en EtherNet/IP
Met het aanbieden van ultieme flexibiliteit van machine design, de VM serie ventieleilanden is beschikbaar in zowel 10 mm en 15 mm klepbreedte en biedt flowrates aan van 430 l/min en 1 000 l/m respectievelijk. Als antwoord op feedback van klanten, heeft IMI Precision Engineering de connectiviteitsopties van zijn VM10 ventieleilanden vermeerderd van individueel bekabelde, multipole en fieldbus naar het toevoegen van industriële Ethernet. De eilanden kunnen geconfigureerd worden van 4 naar 16 stations, met enkele of dubbele solenoid, wat een hoog aantal van manuele overrides en tube fitting groottes voorziet. The VM serie ventieleilanden biedt meer dan 15 miljioen configuraties.

De IMI Norgren VS18/26 modulaire ventieleilanden omvatten ook PROFINET IRT en EtherNet/IP wat de gebruikers de veelzijdigheid biedt om de functies te kiezen die zij nodig hebben bij de modulariteit om makkelijk uit te breiden en toebehoren toe te voegen. Door flexibiliteit en Zwitserse ingenieurskwaliteiten te combineren, biedt IMI Precision Engineering een compromisloos ventielscala met een ongelimiteerde bekwaamheid. Zijn plug-in printed circuit board (PCB) technologie duurt slechts enkele minuten om te installeren en bijkomende fundamenten kunnen bijgevoegd worden met slechts twee schroeven.

Ron Bennett, Global Product Marketing Manager for Ventielen bij IMI Precision Engineering, leg uit: “De geüpgradede VS en VM serie van eilandkleppen zijn onze meest verbonden scales tot nu toe. Het belichamen van dezelfde voetafdrukken, betrouwbaarheid en ondersteuning die onze klanten gewend zijn, maar met verhoogde verstandhoudingsflexibiliteit.

"Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het ontwikkelen van producten. We hebben een aantal diensten ingevoerd bestemd om onze klanten te helpen. We zijn er ons van bewust dat het een moeilijke taak kan zijn om de meeste geschikte component voor de applicatie te identificeren. Wij zijn onze online eilandklep configurator aan het upgraden die klanten helpt de correct eilandklep voor de applicatie te selecteren. Intuitief, flexibel en gemakkelijk in gebruik, maakt het een snelle specificatie van de eilandklep en een live visualisatie van de configuratie mogelijk. Het ondersteunt ook 60+ downloadbare oorspronkelijke CAD formats en prijzen, beschikbaarheid en nu-bestellen opties."

http://www.mostmarvellousmachines.com/nl/

www.imi-precision.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers