www.technologieenindustrie.com
IMI Precision Engineering

IMI Precision Engineering biedt een zee aan mogelijkheden aan op Hannover Messe 2017

Bezoek onze stand op de Hannover Messe 2017 voor een onvergetelijke ervaring in de verbazingwekkende wereld van de Fluid en Motion control technologieën door middel van interactieve productdisplays. Bezoek ons in hal 23, stand C39 en ontdek als eerste onze nieuwe producten.

IMI Precision Engineering biedt een zee aan mogelijkheden aan op Hannover Messe 2017
We breiden ons IMI Norgren assortiment uit met de lancering van een nieuwe generatie van drie productseries. De nieuwe ISOLineTM, Deze betrouwbare en robuuste ISOLine cilinder met IMI Norgren-technologie heeft een ‘fit and forget’-buffer systeem wat installeren gemakkelijker maakt, de levensduur verlengt en de onderhoudskosten verlaagt.

De Excelon® Plus luchtconditioneringserie is ontwikkeld voor meer veiligheid en combineert uitstekende prestaties in een compacter en lichter model.

IMI Precision Engineering verhoogt de connectiviteit van de IMI Norgren serie VM en VS ventieleilanden door deze op te waarderen met PROFINET IRT en EtherNet/IP.

Mark Stevens, Marketing Director bij IMI Precision Engineering,: " Wij weten dat onze klanten enthousiast zijn over hun producten en wij willen laten zien hoe machines onze wereld hebben veranderd. Op onze stand in Hannover zullen we de drie nieuwe productlijnen laten zien waarmee we machines nog veiliger, betrouwbaarder en meer efficiënter laten werken.”
“Bezoekers zien een interactieve display en kunnen met onze specialisten praten. We laten ook onze nieuwe app zien, met deze app kun je eenvoudig het juiste product zoeken en lokale voorraden checken”.

Voor meer informatie over IMI Precision Engineering gaat u naar www.imi-precision.com/nl/ of www.mostmarvellousmachines.com/nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers