www.technologieenindustrie.com
Dialight

Dialight opent nieuw Technisch Centrum in Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken (28 maart 2017) - Dialight (LSE: DIA.L."), toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële LED verlichting, kondigt trots de opening aan van een state-of-the-art Technical Center in Kopenhagen, Denemarken. Dialight heeft voor deze locatie gekozen omdat het bedrijf al vele jaren speciale oplossingen voor de wereldwijde windenergie-industrie in Kopenhagen ontwikkelt en produceert. Het Copenhagen Technical Center zal de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) ondersteunen in verkoop, marketing, klantenservice, licht- en technische engineering. Het centrum is ontworpen als een technische faciliteit voor de verkoop, service en ondersteuning van klanten in de zware en explosie gevaarlijke industrie. De faciliteit beschikt eveneens over een nieuw trainingcentrum.

Dialight opent nieuw Technisch Centrum in Kopenhagen

Applicatie ingenieurs maken vanuit Denemarken een wezenlijk onderdeel uit van het globaal ontwerp met speciale aandacht voor geavanceerde verlichtingsoplossingen overeenkomstig de lokale wet- en regelgeving in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ze zullen daarbij nauw samenwerken met bestaande technische centra in de Verenigde Staten. 

Dialight streeft naar continue innovatie op het gebied van LED verlichtingoplossingen waarmee klanten hun energieverbruik en CO2 uitstoot verlagen, onderhoud verminderen, de veiligheid verbeteren én kunnen functioneren als informatieknooppunt binnen het gebouwbeheer. Met de opening van het nieuwe EMEA Technical Center bouwt Dialight verder aan internationale bekendheid, in lijn met zijn wereldwijde groei in LED verlichting, beheer en integratie in gebouwbeheer en automatisering. 

Voor meer informatie bezoek www.dialight.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers