www.technologieenindustrie.com
Southco

Zelfborgende kwartslagsluiting van Southco biedt blijvende trillingsbestendige toegang

Southco heeft zijn DZUS® programma kwartslagsluitingen uitgebreid met een zelfborgende sluiting die te strak vastzetten voorkomt. De DZUS® D9 Tech Line kwartslagsluiting combineert de beproefde kwartslagtechnologie met zelfborgende sluitingtechnologieën van Southco tot een nieuwe generatie oplossingen die consistente, betrouwbare klemkracht en snelle toegang biedt.

Zelfborgende kwartslagsluiting van Southco biedt blijvende trillingsbestendige toegang
De DZUS® D9 Tech Line is een zelfborgende, veerbelaste sluiting die zonder gereedschap kan worden bediend. Dit zorgt voor een nauwkeurige, veilige aantrekkende werking en voor trillingsbestendigheid, en voorkomt schade door overbelasting van de sluiting. Verkrijgbaar met inpers, indraai en surface mount technology (SMT) stijl, wordt de DZUS® D9 Tech Line geleverd met een scala aan stiftlengtes en bijbehorende ontvangeropties om tegemoet te komen aan verschillende paneeldiktes. Daarnaast is de DZUS® D9 Tech Line leverbaar met een standaard blank metalen kop of met een prisma gekleurde kop die kan worden gebruikt om toegang toe te wijzen middels een waaier aan standaard en eigen kleuren.

Global Product Manager Jim Grady voegt hieraan toe: "Met zijn snelle toegang en gereedschaploze bediening, zorgt de Southco DZUS® D9 Tech Line kwartslag sluiting voor nauwkeurige en veilige aantrekkende werking en bestendigheid tegen trillingen. Het zelfborgende, verende ontwerp zorgt voor een vastgestelde mate van klemkracht in gesloten toestand en voorkomt zo dat de hardware wordt beschadigd door overbelasting."

Voor meer informatie over de complete lijn DZUS® kwartslagsluitingen van Southco kunt u terecht op www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers