www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Gratis netwerklicentie voor maximaal 300 studenten

Eplan Education, het trainingsconcept voor het middelbare en hogere onderwijs, bevat software-oplossingen op het gebied van elektrotechnische, fluid power-, M&R- en schakelkast-engineering. Tot nu toe was een netwerklicentie beperkt tot 25 plaatsen, maar met Eplan Education Campus is die nu uitgebreid tot 300 plaatsen. De licentie wordt via een centrale server beschikbaar gemaakt en kan op verschillende afdelingen over de hele campus worden gebruikt. Hierdoor hebben onderwijsinstellingen over de hele wereld de mogelijkheid om trainingen in de volledige software te geven.

Gratis netwerklicentie voor maximaal 300 studenten
Eplan Education.jpg: Tot nu toe was een netwerklicentie beperkt tot 25 plaatsen, maar met Eplan Education Campus is die nu uitgebreid tot 300 plaatsen.

Monheim, Duitsland, 24 oktober 2016 – Kort na de lancering van Eplan Platform 2.6 is nu ook de nieuwe Eplan Education-software beschikbaar. Eplan Education Campus voorziet in een netwerklicentie voor driehonderd gebruikers en drie docenten. Dankzij de training voor docenten en uitgebreide ondersteuning van het Eplan-expertteam kan het Eplan Education Campus-pakket eenvoudig in onderwijsprogramma's worden geïntegreerd. Het trainingsconcept is ontwikkeld voor scholen en hogescholen en omvat software-oplossingen op het gebied van elektrotechnische, fluid power-, M&R- en schakelkast-engineering op basis van Eplan Platform 2.6. Ook het gebruik van het Eplan Data Portal is in zijn volle omvang inbegrepen: ruim een half miljoen artikelgegevens van momenteel 157 vooraanstaande componentfabrikanten plus 1,2 miljoen varianten door configuratie.

Het concept is meteen al een indrukwekkend succes: wereldwijd passen al meer dan 1.000 instellingen Eplan Education toe. Alleen al wat de hogescholen betreft zijn er 310 instellingen waar studenten met de hoogwaardige engineeringsoplossingen van Eplan leren omgaan. Praktijkgerichte training met Eplan Education worden in en rond Azië steeds belangrijker. In Maleisië bijvoorbeeld neemt de toepassing van Eplan en daarmee de vraag naar gekwalificeerd personeel voortdurend toe. Eplan Education is essentieel om aankomende engineers in Maleisië en overal elders ter wereld optimaal voor te bereiden op de arbeidswereld.

Het trainingsconcept


Eplan Education overtuigt door een indrukwekkend aantal functies in verschillende disciplines en volledig geïntegreerde data. Docenten kunnen gebruikmaken van gestructureerde studiewijzers, gerichte praktische oefeningen, hand-outs voor de studenten en tentamenopgaven inclusief antwoorden. Bovendien ontvangen studenten en stagiairs van het Eplan-programma voor de duur van hun opleiding een gratis download-licentie. De geldigheid van de licentie is verlengd tot drie jaar en kan thuis worden gebruikt voor opdrachten, tutorials en eindverslagen. De geïntegreerde engineering van machines en installaties is voor de studenten een ideale voorbereiding op het begin van hun professionele carrière.

Conclusie

Eplan Education Campus maakt het voor het middelbare en hogere onderwijs mogelijk om een brug te slaan tussen theorie en engineering in de praktijk door jonge mensen in opleiding een gedegen opleiding met relevante praktische oefeningen aan te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.eplan.education

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers