www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert mini inbouwscharnier met grotere frictie voor kleinere toepassingen

Southco heeft onlangs zijn succesvolle lijn ST positiecontrole scharnieren met constante frictie uitgebreid met een nieuw inbouwscharnier voor kleinere toepassingen. Het miniatuur ST-5A inbouwscharnier zorgt voor een nauwkeurige positiecontrole van kleinere deuren en panelen die grotere frictie vereisen.

Southco introduceert mini inbouwscharnier met grotere frictie voor kleinere toepassingen
Het ST-5A scharnier heeft een compact ontwerp dat gemakkelijk is te installeren in toepassingen met een dun profiel, waardoor secundaire hulpmiddelen om deuren of panelen in positie te houden niet langer nodig zijn. Southco's ST positiecontrole scharnieren worden tijdens het productieproces afgesteld, waardoor onderhoud en aanpassing niet langer nodig zijn. Ze bieden moeiteloze vingertop positionering en een beproefde, reproduceerbare levensduur die is gevalideerd voor 20 000 cycli.

Global Product Manager Todd Schwanger voegt daaraan toe: "Het mini ST-5A inbouw positiecontrole scharnier is een uitbreiding van ons programma inbouw scharnieroplossingen met constante frictie en biedt superieure functionaliteit en soepele bediening voor kleinere toepassingen waar meer frictie nodig is."

Voor meer informatie over de functionaliteit van ST positiecontrole scharnieren met constante frictie, bezoek www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers