www.technologieenindustrie.com
Parker News

De nieuwe T7G-serie hydraulische pompen van Parker is perfect geschikt voor alle moderne vrachtwagenaandrijvingen

De Pump & Motor Division Europe van Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe T7G-serie hydraulische pompen voor vrachtwagens.

  www.parker.com
De nieuwe T7G-serie hydraulische pompen van Parker is perfect geschikt voor alle moderne vrachtwagenaandrijvingen

Nieuwe, sterkere behuizingen in combinatie met de nieuwste aandrijftechnologie voor pompen met variabel toerental van Parker maken deze reeks van enkele en dubbele hydraulische schottenpompen perfect voor installatie in elk type vrachtwagen dat de ISO 7653-montagenorm gebruikt. Deze nieuwe serie is een verbetering ten opzichte van de vorige T6G-serie en is niet alleen ontworpen voor gebruik in dieseltrucks, maar ook voor hybride, elektrische en waterstofvoertuigen.

De T7G-serie schottenpompen is ontworpen voor zware toepassingen en biedt OEM-klanten en eindgebruikers optimale prestaties, duurzaamheid en kostenbesparingen. De nieuwe functies omvatten onder meer een verbeterde drukcapaciteit en hoge bedrijfssnelheden (tot 3600 tpm) voor de beste efficiëntie, plus een betere koude start. De betrouwbaarheid is ook gegarandeerd, aangezien deze hoogwaardige producten het resultaat zijn van jarenlange continue verbetering op basis van de uitstekende expertise van Parker Denison Technology.

Hydraulische pompen uit de T7G-serie bieden een breed scala aan bedrijfssnelheden en, net als alle schottenpompen uit de T7-serie, blijven hun prestaties zeer stabiel in de loop van de tijd, waardoor deze pompen een ideale oplossing zijn voor moderne hydraulisch aangedreven machines. Met een kortere lengte en lichtere behuizingen, zijn T7G-hydraulische pompen ontworpen voor een eenvoudigere installatie en voldoen ze aan de nieuwste specificaties van vrachtwagenfabrikanten. Ze zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele pompen, en er zijn meerdere verdringingsopties beschikbaar om aan individuele toepassingsbehoeften te voldoen.

“De nieuwe T7G-serie heeft een robuust, geoptimaliseerd ontwerp dat een verbeterde, kosteneffectieve oplossing biedt voor vrachtwagens die worden aangedreven door traditionele of hernieuwbare brandstoffen,” zegt Patrick Plassart, Market Development Manager, PMDE Division, Parker Hannifin. “Ze zijn het resultaat van jarenlange nauwe samenwerking met onze klanten en de innovatieve ideeën van onze teams, die onze de unieke schottentechnologie van Parker Denison voortdurend aanpassen om te voldoen aan de behoeften van opkomende markten.”

Ga voor meer informatie naar Mobile Pump For PTO Mounting - Series T7G.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers