www.technologieenindustrie.com
HIWIN News

HIWIN: Herhaalbare nauwkeurigheid in het micrometerbereik

Precisiesystemen worden veel gebruikt in de semicon industire en in de medische en meettechniek.

HIWIN: Herhaalbare nauwkeurigheid in het micrometerbereik

Met hun stabiliteit, precisie en dynamiek zorgen onze precisieassen en precisiesystemen voor hoge doorvoersnelheden en een betrouwbare werking, zelfs in dit veeleisende bereik, ondanks de steeds hogere eisen.

Voorgeconfigureerde standaardmodellen van onze precisie kruistafels en portalen verkorten de ontwikkelingstijd aanzienlijk en daarmee ook de tijd die nodig is voor integratie bij de gebruiker. Dankzij uitgebreide opties, zoals bouw grootte, inkapseling, motortype en encodersysteem, maken we een snelle en aangepaste integratie in uw eigen machineconcepten mogelijk. De uiterst nauwkeurige assen en bewegingssystemen kunnen ook op maat worden gemaakt. "Als het juiste positioneersysteem nog niet beschikbaar is, zoeken onze toepassingstechnici samen met u naar de juiste oplossing", belooft Werner Mäurer, Managing Director van HIWIN GmbH.


HIWIN: Herhaalbare nauwkeurigheid in het micrometerbereik

De herhaalbare en dynamische lineaire motorassen uit de LMSSA serie, evenals direct aangedreven draaitafels en roterende eenheden, kunnen worden toegevoegd aan de kruistafel of het portaal, afhankelijk van de vereisten. De systemen zijn optioneel ook verkrijgbaar op een granieten basis.

www.hiwin.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers