www.technologieenindustrie.com
Milton Roy Europe

Milton Roy introduceert de nieuwe Primeroyal™ Q serie

Een stap voorwaarts op het gebied van chemische doseertechnologie.

Milton Roy, een toonaangevende fabrikant van doseer- en mengapparatuur, kondigt met trots de lancering aan van de nieuwe Primeroyal™ Q serie (PQ) doseerpompen voor chemicaliën. Deze geavanceerde toevoeging aan het reeds uitgebreide Primeroyal™ assortiment belooft een nieuwe standaard te zetten voor prestaties binnen een breed gamma aan industriële toepassingen. De PQ serie beschikt over een uitgebreide en modulaire API 675 range die acht verschillende aandrijfgroottes en negen geavanceerde liquid end technologieën omvat. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde veelzijdigheid en het vermogen om te voldoen aan de meest veeleisende hydraulische prestatievereisten voor hoge stroomsnelheden en hoge afvoerdrukken.


De Primeroyal™ Q serie verlegt de grenzen van de doseerpomptechnologie met een maximaal debiet van 8.657 l/u (2.199 gph) per doseerkop en een maximale persdruk van 1035 bar (15.011 psi). Deze opmerkelijke uitbreiding van het Primeroyal™ programma komt tegemoet aan een breed spectrum van klantbehoeften en biedt een robuuste en aanpasbare oplossing die ontworpen is om te excelleren onder de meest zware industriële omstandigheden. De Q serie is op maat gemaakt om de belastingen van 24-uurs continu bedrijf te kunnen weerstaan, is maximaal betrouwbaar, duurzaam en voldoet aan de eisen van 24/7 werkzaamheden zonder in te leveren op het gebied van prestaties of precisie.

 

Ongeëvenaard veelzijdig

De Primeroyal™ Q serie is minutieus ontworpen met drie bewezen liquid end typen, packed plunjer, PTFE of metalen membraan, die al meer dan twintig jaar het fundament van betrouwbaarheid vormen binnen de Primeroyal™ en Milroyal® series. De dubbele-membraan liquid end technologie, in combinatie met een geavanceerd lekdetectiesysteem, biedt superieure veiligheid voor het gebruik met alle soorten vloeistoffen, inclusief kritische, giftige, schadelijke en explosieve procesvloeistoffen.

 

De belangrijkste eigenschappen van de Q-serie zijn:

- Voldoet aan de API 675 normen voor steady-state nauwkeurigheid (±1%), lineariteit en herhaalbaarheid (±3%).

- Hoge prestaties:

               o Max. debiet: 8.657 l/u (2.199 gph) per doseerkop

               o Max. persdruk: 1.035 bar (15.011 psi)

               o Max. zuigdruk: 371 bar (5,380 psi) speciaal voor toepassing met vloeibare gassen

- Lekvrij ontwerp

- In de praktijk bewezen technologie, al meer dan 20 jaar

- Groot aanbod liquid end technologie (packed plunjer, PTFE enkel/dubbel membraan van PTFE en metalen roestvaststaal enkel/dubbel membraan)

- Omgevingstemperaturen: -10° C tot + 50 °C (+14° tot +122 °F) standaard; lage temperatuur -40°C/-40°F als optie

- Handmatige, lokale aanpassing van slaglengte voor nauwkeurige regeling van het debiet, automatische slagversteller voor bediening op afstand optioneel beschikbaar

- Aansturing van capaciteit, via de 4-20mA analoge en feedbacksignalen voor modulatie

- Een compact en lichtgewicht ontwerp met een minimale voetafdruk

- Multiplexing mogelijkheden, tot maximaal 6 koppen

- ATEX II 2 G Ex h IIC T4/T3 Gb X certificering voor gebruik in gevaarlijke omgevingen

- Eenvoudig onderhoud en lage total cost of ownership

- Gepersonaliseerde PQ oplossingen beschikbaar met diverse opties voor hoge specificaties

 

Contractuele documentatie competentie

Een service met toegevoegde waarde en een essentieel onderdeel van uw contract, de documentatie die door onze afdeling documentatie wordt opgesteld, garandeert de naleving van de geldende normen. Deze competentie is beschikbaar voor een continue controle van de conformiteit en verzamelt alle documenten met betrekking tot de aankoop, zoals conformiteitscertificaten, notulen, tekeningen afgegeven door het ontwerpbureau en data sheets die flexibiliteit bieden bij het doorvoeren van mogelijke herzieningen van de projecttekeningen en -documenten.

 

Toepassingen voor verschillende industrieën

De Primeroyal™ Q pompen zijn speciaal ontworpen om te voorzien in een breed spectrum van vloeistofdoseer behoeften, met name voor industrieën als:

- Olie en gas: voor hogedrukinjectie van methanol bij de putmond en injectie van corrosieremmers en chemicaliën voor de behandeling van geraffineerde producten.

- Chemische en petrochemische verwerking: voor nauwkeurige dosering van katalysators in polymerisatieprocessen

- Energieopwekking: voor hogedruk ketelvoedingswaterbehandeling en meer

Milton Roy's Primeroyal™ Q serie zet de nieuwe standaard voor doseerpompprestaties, met een modulair ontwerp dat een breed scala aan configuratiemogelijkheden biedt om te voldoen aan de specifieke eisen van diverse industriële toepassingen.

Voor meer informatie over de Primeroyal™ Q serie, of over een van onze producten, ga naar 

miltonroy.com.


Milton Roy introduceert de nieuwe Primeroyal™ Q serie
PQ 1


Milton Roy introduceert de nieuwe Primeroyal™ Q serie
PQ 2


 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers