www.technologieenindustrie.com
Emerson

De nieuwe drukregelaar van Emerson maximaliseert de efficiëntie en verbetert de betrouwbaarheid van waterstofvoertuigen

De TESCOM HV-7000-serie geeft een stabiele druk in alle debietomstandigheden en heeft een vuilafstotend ontwerp voor een langere levensduur.

Emerson heeft de TESCOMTM HV-7000-serie tweetraps drukreduceerventielen op de markt gebracht. Deze is ontworpen om de brandstofefficiëntie te maximaliseren en de betrouwbaarheid van waterstofvoertuigen te verbeteren. De HV-7000 serie reduceerventielen zijn eenvoudig te installeren en bieden een stabiele toevoerdruk, hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur voor zware voertuigen die worden aangedreven door brandstofcellen of verbrandingsmotoren op waterstof.

De HV-7000 beschikt over tweetraps drukreductie en een positieve afdichting die is ontworpen om waterstof onder alle debietomstandigheden met optimale druk aan de brandstofcel te leveren, zelfs naarmate de waterstofopslagtank van het voertuig leegraakt. De tweetraps drukreductie vermindert het verval van inlaatkarakteristieken aanzienlijk in vergelijking met eentraps drukregelaars, en het ontwerp met positieve afdichting biedt superieure afsluitprestaties. Samen kunnen deze eigenschappen de brandstofkosten minimaliseren, evenals het risico op defecte onderdelen en stilstand.

“Betrouwbare voertuigen met een superieure brandstofefficiëntie zijn waardevolle middelen die de totale eigendomskosten minimaliseren en de rijtijd maximaliseren voor bedrijven die een vloot van vrachtwagens of bussen op waterstof exploiteren”, zegt Fabrice Jannet, directeur business development voor waterstof bij Emerson discrete automation. “Een winstgevend voertuigpark staat of valt bij de componenten. Daarom is de TESCOM HV-7000-serie speciaal ontworpen voor automotive doeleinden, met een reeks innovatieve functies die de brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid van waterstof verbeteren in een ontwerp dat eenvoudig te installeren is voor system integrators."

De meest voorkomende oorzaak van defecte regelaars is vervuiling, waardoor zachte materialen zoals zittingen en afdichtingen beschadigd kunnen raken. Dit veroorzaakt lekkage en voertuiguitval. HV-7000-functies zoals "tied valve stems", geïntegreerde filters en gepatenteerde redundante afdichtingen maken de regelaar bestand tegen vervuiling, waardoor de levensduur en rijtijd van het voertuig wordt verbeterd.

Het redundante afdichtingsontwerp verlengt de levensduur als één van de afdichtingen slijtage vertoont; het filter vangt vaste deeltjes op die tijdens de installatie ontstaan voordat ze in contact kunnen komen met zachte materialen, en de spindel gaat vervuiling en slijtage van de zitting tegen. Het voorkomen van verontreiniging en daaruit voortvloeiende lekken kan helpen om brandstofverlies, veiligheidsrisico's, systeemschade en stilstand van apparatuur te voorkomen.

Naast de voordelen voor de gebruiker van het voertuig is de HV-7000 ook ontworpen om fabrikanten van brandstofcelsystemen en system integrators te helpen de pressure regulator zo snel mogelijk in hun systeem te monteren. De regelaar is compact en licht, heeft een vlakke vorm en montagegaten die speciaal zijn ontworpen om de regelaar tegen andere vlakke oppervlakken in het systeem te monteren. Deze eenvoudige installatie helpt de productie- en aanschafkosten te verlagen en vergemakkelijkt het opschalen bij toenemende productievolumes in vergelijking met andere drukregeltechnologieën.

Ga voor meer informatie over de TESCOM HV-7000 serie drukregelaars naar www.emerson.com/en-us/catalog/tescom-hv-7000.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/04-new-tescom-hv-7000-series-hydrogen-onboard-regulator

De nieuwe drukregelaar van Emerson maximaliseert de efficiëntie en verbetert de betrouwbaarheid van waterstofvoertuigen

Media:
• Contactpersonen: Contactpersonen media Emerson Global

Aanvullende informatie:
• Word lid van de Emerson Exchange 365-community
• Neem contact op met Emerson via X Facebook LinkedIn YouTube

www.emerson.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers