www.technologieenindustrie.com
Inspectorate - Bureau Veritas

Inspectorate lanceert nieuwe Testfaciliteit binnen de Olie- en gasbranche in Hamburg

Wereldwijd opererende test- en inspectieorganisatie breidt zijn servicenetwerk voor Europese klanten uit met een nieuw kantoor en laboratorium in Hamburg.

Inspectorate, wereldleider op het gebied van analyse en inspectie voor de olie- en gasindustrie, meldt de opening van een nieuwe testfaciliteit in Hamburg, Duitsland, met name gespecialiseerd  in het analyseren van diesel, gasolie en stookolie voor de scheepvaart.

Strategisch gehuisvest in een nieuw complex in het centrum van het havegebied van Hamburg, gaat het 24/7 laboratorium en inspectiebureau ondersteunende diensten leveren aan grote rederijen, handelaren en energieconcerns die real time data vereisen over de olie- en gaskwaliteit in Duitsland. De faciliteit beschikt over testmogelijkheden voor automotive diesel (EN590), gasolie/huisbrandolie (DIN 51603), stookolie en gasolie voor de scheepvaart (ISO 8217), ICE gasolie, NexBTL/GTL, basisolie en smeerolie. Verdere uitbreiding van de testmogelijkheden, zoals de analyse van vloeibare chemicaliën, is reeds gepland voor Q3 2016.

Ervaren technici van Inspectorate's toplaboratoria in Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam zullen tijdens de aanloopfase de faciliteit in Hamburg waarnemen en ondersteunen, teneinde snelle doorlooptijden te kunnen garanderen voor analyseresultaten, en met gedegen technisch advies extra waarde toe te voegen voor klanten.

»De mogelijkheid om terug te kunnen vallen op  systemen en middelen van onze gevestigde, geavanceerde laboratoria die binnen deze sector de norm zijn,  helpt enorm om vanaf dag één hoogkwalitatieve diensten te kunnen leveren vanuit een nieuwe locatie,» vertelt Peter Van Dinter, Project Manager bij Inspectorate.

Een toegewijd team van hoog opgeleide   marine surveyors zal daarbij klaar staan om te voorzien in de behoeften voor bemonstering en kwantiteitsinspectie.

»Het laboratorium in Hamburg versterkt het reeds uitgebreide netwerk van test- en inspectiefaciliteiten van Inspectorate, evenals onze commitment om klanten in de regio te ondersteunen,» aldus Dave Groen, General Manager van Inspectorate ARAH.

Voor meer informatie:

Inspectorate BV - Hamburg Kantoor & Laboratorium

Hamburger Hafen

Jaffestrasse 12, 12209 Hamburg

Tel: +49 176 3717 9026

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over Inspectorate

Met een oorsprong die meer dan 150 jaar teruggaat, heeft Inspectorate tot vandaag een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van onafhankelijke en technische expertise binnen de olie-, gas- en petrochemische industrie. Inspectorate vormt de kern van de Bureau Veritas Commodities Division, en biedt onafhankelijke diensten op het gebied van inspectie, bemonstering en analyses  voor een brede range industrieën, waaronder, naast de olie- en gasindustrie, landbouw, scheepvaart, metalen en mijnbouw.

 

Voor meer informatie: www.inspectorate.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers