www.technologieenindustrie.com
LEMO

Nieuw LEMO productfamilie portfolio vereenvoudigt selectieproces

LEMO kondigt met trots de introductie van haar verbeterde productfamilie portfolio aan, gericht op het vereenvoudigen van het selectieproces voor klanten.

Nieuw LEMO productfamilie portfolio vereenvoudigt selectieproces

Met veel toewijding biedt LEMO meer dan 90.000 maatwerkoplossingen om te kunnen voldoen aan specifieke eisen. Daarnaast breidt het bedrijf continu zijn productaanbod uit om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen.

Ontworpen om de presentatie van LEMO's uitgebreide assortiment oplossingen te stroomlijnen, markeert de nieuwe productfamilie portfolio kernreeksen die in zes verschillende families zijn verdeeld op basis van gedeelde functionaliteit en specifieke markttoepassingen.

"In feite hebben we twee concepten gebruikt: als eerste focussen op de series die het meest verkocht worden; als tweede het hergroeperen van die series die vergelijkbare functies delen, naast vergelijkbare behoeften in de markt", aldus Wim Vanheertum, Hoofd Product Marketing.

De zes productfamilies omvatten:

  • ORIGINALS: Configureerbare maatoplossingen van individuele behoeften.
  • REDEL: Medische voorkeursoplossingen ontworpen voor betrouwbaarheid en prestaties.
  • OPTIMA: Geoptimaliseerde oplossingen ontworpen voor efficiëntie.
  • SUPREME: Extreme oplossingen gebouwd voor ruwe omgevingen.
  • SPECIALTIES: Gespecialiseerde oplossingen voor unieke eisen.
  • KABELOPLOSSINGEN: Unieke kabeloplossingen met uitgebreide connectiviteit.

Dit classificatiesysteem maakt het voor klanten mogelijk om snel de meest geschikte serie voor hun toepassingen te identificeren en garandeert een naadloos selectieproces. In aanvulling op de productfamilies, accentueert LEMO zijn inzet voor het leveren van op maat gemaakte en uitgebreide connectiviteitsoplossingen met een reeks aanvullende diensten.

Omarm de toekomst van connectiviteit met LEMO, waar innovatie samenkomt met precisie en het succes 1/2van de klant altijd topprioriteit heeft.

Voor meer informatie.

www.lemo.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers