www.technologieenindustrie.com
Green Rating

Green Rating Alliance gaat samenwerking aan met Deutsches Privates Institut für Nachhaltige Immobilienwirtschaft

Toegevoegde waarde creëren door samenwerking en transparantie - Gezamenlijke duurzaamheidsprojecten staan voor de komende jaren gepland

Green Rating Alliance gaat samenwerking aan met Deutsches Privates Institut für Nachhaltige Immobilienwirtschaft
  De Green Rating Alliance (GRA) en het Deutsches Privates Institut für Nachhaltige Immobilienwirtschaft (DIFNI) hebben een partnerovereenkomst getekend om de komende jaren gezamenlijk de discussie te voeren over duurzaamheidskwesties (ESG, milieu, sociaal beleid en goed bestuur) binnen de vastgoedsector.

Paul Lensing, CBRE Global Investors en CEO van de Green Rating Alliance: "We zijn verheugd in DIFNI een gelijkgestemde partner te hebben gevonden die zich net als GRA wil inzetten voor ESG-management en tot innovatieve en toekomstgerichte oplossingen voor de vastgoedsector wil komen. Vooral de verdiensten van DIFNI op het gebied van 'Green Leases' en optimalisatie van het certificeringsproces zijn terreinen waarop GRA en DIFNI elkaar vinden. Deze kunnen we verder ontwikkelen en uitbreiden."

Simone Lakenbrink, CEO van DIFNI: "Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op 23 oktober 2015, kijkt DIFNI uit naar het partnerschap en de toekomstige samenwerking met de Green Rating Alliance, de internationale non-profit organisatie die zich richt op het gebruik en de verbetering van auditinstrumenten op het gebied van duurzaamheid en het Europees benchmarking platform.

De samenwerking maakt een efficiëntere uitwisseling van informatie mogelijk waardoor verschillende aspecten van duurzaamheid verder ontwikkeld kunnen worden en er duurzaamheidsindicatoren kunnen worden opgesteld die transparanter en beter vergelijkbaar zijn. Daarnaast zullen beide organisaties profiteren van elkaars expertise op het gebied van systeemontwikkeling, met als doel hun werkterrein en gezamenlijke kennis te vergroten."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers