www.technologieenindustrie.com
Green Rating

Rob Wilkinson herkozen als voorzitter van de Green Rating Alliance

Nieuw College van Bestuur - Nieuwe duurzame projecten gepland voor 2015

Rob Wilkinson herkozen als voorzitter van de Green Rating Alliance
De Green Rating Alliance heeft vandaag bekendgemaakt dat Rob Wilkinson, CEO van AEW Europe, opnieuw is gekozen tot voorzitter van de Green Rating Alliance voor het jaar 2015.

Rob Wilkinson’s reactie: "Ik ben blij dat ik mijn werk binnen de Green Rating Alliance in 2015 als voorzitter kan voortzetten. Het afgelopen jaar was een jaar van grote successen voor de Green Rating Alliance. Door een sterkere betrokkenheid van alle leden konden nieuwe projecten en duurzame diensten worden ontwikkeld. Deze diensten staan ten behoeve van het nader beoordelen en managen van milieuprestaties in Europees vastgoed. Wij vertrouwen op blijvende ondersteuning van leden in de toekomst en zijn verheugd om innovatieve oplossingen aan te dragen die voldoen aan de eisen van onze leden, evenals aan de verwachtingen van de markt in 2015.”

Nieuw College van Bestuur
GRA's voorzitter Rob Wilkinson zal in 2015 worden ondersteund door een gehergroepeerd College van Bestuur. Paul Lensing, Business & ESG Manager en lid van het Green Team bij CBRE Global Investors werd verkozen tot CEO en volgt daarmee Christoph Wildgruber op, voormalig hoofd Sustainability bij Allianz Real Estate. Hij zal worden ondersteund door Xavier de Saqui de Sannes, Director Asset Management, Frankrijk & België bij Invesco Real Estate, als CFO en door Gérard Biessy, Vice President Corporate Business Lines bij Bureau Veritas SA, als secretaris-generaal. Thierry Laquitaine, Sustainable Manager bij AEW Europe en Eric Saint-Martin, Director Asset Management projecten bij Gecina, zullen fungeren als plaatsvervangend CEO.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers