www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Innovatieve HMI-oplossingen: De operator-werkstations uit de VisuNet FLX-serie

Pepperl+Fuchs lanceert de outdoor VisuNet FLX-serie, die dankzij de robuuste marine-grade aluminium behuizing voor buitengebruik en een geïntegreerde RFID-lezer een flexibele oplossing biedt voor veeleisende omgevingen en toepassingen.


Innovatieve HMI-oplossingen: De operator-werkstations uit de VisuNet FLX-serie
De operator- en monitoringwerkstations uit het VisuNet FLX gamma zijn modulair opgebouwd.

Robuuste aluminium marine grade behuizing voor zware omstandigheden

Het in Mannheim gevestigde familiebedrijf Pepperl+Fuchs breidt het gamma VisuNet FLX van operator- en monitoringwerkstations uit met een versie voor buitengebruik en de inzet in een uitgebreid temperatuurbereik van -20 °C tot +50 °C. De nieuwe marine grade aluminium behuizing beschikt niet alleen over een optimaal koellichaam, maar biedt ook een uitzonderlijke weerstand tegen de zwaardere omstandigheden buiten. Het lage gewicht en de eenvoudige installatie zorgen voor een groot aantal montagemogelijkheden. 


Innovatieve HMI-oplossingen: De operator-werkstations uit de VisuNet FLX-serie
De nieuwe aluminium versie uit het VisuNet FLX gamma is verkrijgbaar met schaduwelementen.

Het VisuNet FLX-gamma heeft een optical bounded display wat een perfecte leesbaarheid garandeert in direct zonlicht. Daarnaast kan naar wens gekozen worden voor diverse sun shields. De integratie van een optionele RFID-lezer vereenvoudigt de gebruikersaanmelding en draagt bij aan de beveiliging in industriële omgevingen.

Voortreffelijke prestaties en aanpassingsvermogen
Het VisuNet FLX HMI-platform biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan configuratiemogelijkheden. Het gamma is verkrijgbaar als compleet HMI-systeem in een aluminium of roestvrijstalen behuizing, als paneelmontage of als box-pc, elk met een beeldschermgrootte van 15,6, 19 of 21,5 inch (39,6 cm, 48,3 cm of 54,6 cm). Afhankelijk van de vereisten kan de computing unit geconfigureerd worden als een externe monitor, een krachtige PC met i5 verwerkingseenheid en tot 16 GB RAM, of als een directe monitor.


Innovatieve HMI-oplossingen: De operator-werkstations uit de VisuNet FLX-serie
De VisuNet FLX kan geconfigureerd worden als pc-monitor op afstand (op basis van thin client-technologie) en als directe monitor.

De remote monitors zijn uitgerust met de nieuwste generatie VisuNet RM Shell 6 firmware voor thin client-oplossingen en zijn gebaseerd op Windows® 10 IoT Enterprise LTSC 2021. Hiermee is toegang mogelijk tot het virtuele procesbesturingssysteem en het Manufacturing Execution System (MES). De firmware ondersteunt alle gangbare protocollen voor externe toegang, waaronder Microsoft RDP en VNC, en webbrowsers zoals Google Chrome en Microsoft Edge. Met de aanvullende VisuNet Control Center software kunnen alle op RM Shell gebaseerde thin client-apparaten centraal beheerd, bijgewerkt en aangestuurd worden. Dit bespaart tijdrovende wandel- en reisroutes naar de afzonderlijke apparaten.

www.pepperl-fuchs.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers