www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco lanceert nieuw producthandboek voor 2015

Southco, Inc, wereldleider op het gebied van technische toegangoplossingen, lanceert haar productencatalogus 2015. Het Southco Handbook 65, wereldwijd een toonaangevende bron voor geavanceerde technische oplossingen voor toeganghardware, biedt al meer dan 70 jaar oplossingen voor technische ontwerpuitdagingen. Het Southco Handbook 65 heeft nu een omvang van 545 pagina's en bevat meer dan 45.000 producten op het gebied van technische toeganghardware, ontworpen om technische professionals over de hele wereld te assisteren bij het selecteren van de juiste producten voor hun toepassingen.

Southco lanceert nieuw producthandboek voor 2015
Handbook 65 biedt de volgende nieuwe uitbreidingen voor 2015:

Meer dan 100 pagina's met nieuwe producten en ontwerpoplossingen
- Uitgebreide secties over Elektronische toegang, Beeldschermophangingen en Roterende sluitingen
- Geüpdatete productspecificaties, onderdeelnummers en prestatiedetails
- Selectiegidsen die helpen het juiste onderdeel voor uw toepassing te vinden
- Handbook 65 is als e-boek beschikbaar op Southco.com. Daar kunnen ook geprinte versies worden opgevraagd. De geprinte versie van het Handbook 65 is momenteel beschikbaar in de talen Engels, Duits en Chinees; versies van het Handbook in het Frans, Italiaans, Spaans, Japans en Koreaans verschijnen binnenkort.

"Bij Southco focussen we ons op het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten en technologieën, terwijl we tegelijkertijd de kernproductlijnen waarmee we wereldleider in de industrieën zijn geworden, blijven uitbreiden," aldus Jim Ford, Manager Product Management bij Southco. "Het Southco Handboek 65 is de meest uitgebreide productcatalogus over toegangshardware tot nu toe. Het biedt een overzicht van onze uitgebreide technische middelen, ontwerpexpertise en productportfolio."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers