www.technologieenindustrie.com
EWON

eWON kondigt succesvolle lancering aan van Two Factor Authenticatie

Two factor authenticatie voorkomt dat hackers met behulp van gestolen wachtwoorden toegang krijgen tot externe PLC's en machinenetwerken. De nieuwe versie van eCatcher, de remote access VPN software van eWON, omvat 2FA om de identiteit te beschermen. Het vereist zowel "iets wat je weet" als "iets wat je hebt": de combinatie van inloggegevens en een beveiligingscode die naar de telefoon van de gebruiker wordt ge-sms’t. Start nu en voeg deze beveiligingslaag vandaag nog toe aan uw bedrijfsaccount!

eWON kondigt succesvolle lancering aan van Two Factor Authenticatie
eCatcher_ladder.jpg

eCatcher is software voor eWON’s industriële routers, die je op afstand toegang geeft tot je machines, gebruikmakend van je favoriete PLC softwareomgeving.

eWON, toonaangevende fabrikant van industriële routers voor veilige remote access tot PLC’s, meldt dat meer dan 5.000 gebruikers met succes zijn gestart met hun 2-factor authenticatie, die begin van 2015 op de markt werd gebracht. Deze nieuwe beveiligingsfunctie is gericht op het beschermen van klanten tegen ongeautoriseerde toegang tot hun account en hun machine-informatie.

Meer dan 15 jaar ondersteunt eWON machinebouwers, OEM's en system integrators met beveiligde remote PLC toegang voor onderhoud- en diagnosedoeleinden. Als gevolg van internetgebaseerde aanvallen staat veiligheid bovenaan bij eWON’s remote access strategie.

eWON kondigt succesvolle lancering aan van Two Factor Authenticatie

Flexy HD.jpg

eWON Flexy is de eerste industriële modulaire M2M router en datagateway die is ontworpen voor OEM's en system integrators.

Als veiligheid belangrijk is
Bezorgdheid over veiligheid houdt de automatiseringindustrie in de greep. Aanvallers zijn permanent op zoek naar manieren om waardevolle gegevens te stelen en bij 76% van de netwerkinbraken werd gebruik gemaakt van zwakke of gestolen referenties. Bovendien ging het bij 62% van de IP inbreuken bij de producerende, de diensten en de technologie industrie, om gestolen referenties, aldus DBRI*. Dit is precies waar 2-factor authenticatie (2FA) in beeld komt.

2FA? Waarvoor?
Two factor authenticatie is een veilig identificatiemechanisme dat twee verschillende componenten voor eenduidige authenticatie combineert. Met andere woorden: het voegt een extra stap toe aan de login procedure. Het is gebaseerd op het principe dat het onwaarschijnlijk is dat een onbevoegde actor beschikt over de beide factoren die zijn vereist om toegang te krijgen. Hoewel het geen nieuwe technologie is - bancaire instellingen en vele andere bedrijven en diensten werken er al mee om hun gebruikers te beschermen -, is eWON is het eerste industriële communicatiebedrijf dat deze nieuwe beveiligingslaag toevoegt aan de accounts van zijn klanten.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers