www.technologieenindustrie.com
EWON

eWON introduceert nieuwe functionaliteit voor gegevenstoegang en -visualisatie op afstand

eWON presenteert op de SPS IPC Drives 2014 twee belangrijke nieuwe functies voor hun topproduct, de eWON Flexy: de ingebedde Web HMI-functionaliteit, ViewON3, en toegang op afstand via wifi. De modulaire M2M-router eWON Flexy, waarvan wereldwijd duizenden exemplaren in gebruik zijn, wordt met deze twee nieuwe functies definitief voorbereid voor het tijdperk van het 'internet der dingen'.

eWON introduceert nieuwe functionaliteit voor gegevenstoegang en -visualisatie op afstand
De eWON Flexy is de eerste modulaire industriële M2M-router (en data gateway) waarmee OEM's en systeemintegrators locaties op afstand met elkaar kunnen verbinden in een omgeving waarin de communicatietechnologieën constant evolueren en op een universele manier kunnen communiceren met tal van externe apparaten, ongeacht het gebruikte protocol.

ViewON 3: een krachtige Web HMI-editor
Dankzij viewON3 is monitoring en diagnose van apparatuur op afstand nog maar een kwestie van enkele klikken. In combinatie met Talk2M, de cloud-gebaseerde connectiviteitsoplossing van eWON, biedt viewON toegang tot machines en apparatuur vanaf elk mobiel platform. viewON is namelijk een geavanceerde grafische interface voor het ontwerpen van HMI-pagina's met animaties. Bij viewON 3 is nu ook HTML5- en CSS3-technologie geïntegreerd, wat zorgt voor volledige compatibiliteit met mobiele apparaten als tablets of smartphones. En dit is een enorm voordeel voor realtime-tussenkomst en -diagnose.

Wifi: veilige toegang op afstand via internet
De eWON Flexy beschikt nu ook over een wifi-uitbreidingskaart. In een wereld waarin het 'internet der dingen' zich steeds verder ontwikkelt, is het overduidelijk dat de draadloze technologie een sleutelelement is voor de toekomst van de industriële automatisering. Om te beginnen maakt het gebruik van wifi internetverbinding mogelijk zonder verbinding met het LAN-netwerk van het bedrijf, wat het beheer van de netwerkbeveiliging aanzienlijk vereenvoudigt. Daarnaast vormt een wifi-uitbreiding, zoals die van de eWON Flexy, een krachtige aanvullende internettoegangsoptie voor de industriële Machine-to-machine-toepassingen. Tot slot biedt wifi gratis toegang en een hoge snelheid en is het gemakkelijk te implementeren (geen kabels enzovoort).

eWON nodigt de internationale pers uit op een speciale avond tijdens de SPS/IPC/Drives 2014 in Neurenberg (Duitsland). Op deze avond is er gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe functies, om Serge Bassem, de CEO van eWON, persoonlijk te ontmoeten en om in gesprek te gaan over een actueel onderwerp dat eWON nauw aan het hart ligt: "Zijn de technologieën voor toegang op afstand klaar voor de volgende industriële internetrevolutie?" ».
De avond vindt plaats op woensdag 26 november vanaf 18.00 uur in hall 10, stand 420. Snacks en drankjes zijn verkrijgbaar gedurende de hele avond.

Voor meer informatie of voor een interviewafspraak kunt u contact opnemen met:
Gérald Olivier, +32 67 709 140 / +32 484 79 44 72, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over eWON:
eWON is een Belgische producent van industriële routers en de ontwikkelaar van Talk2M, een innovatieve oplossing voor toegang op afstand via de 'cloud'. De laatste 10 jaar is eWON uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van intelligente routers voor toegang op afstand via internet en tot de voorkeurspartner voor producenten van API's en automatiseringssystemen wereldwijd. eWons expertise in spitstechnologie en grondige kennis van de industriële behoeften op het gebied van toegang op afstand zorgen ervoor dat het bedrijf zich onderscheidt door innovatie, passie, integriteit, kwaliteit en visie op de lange termijn. De kantoren van eWON zijn gevestigd in Nijvel in de buurt van Brussel.
Meer informatie over eWON vindt u op www.ewon.biz.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers