www.technologieenindustrie.com
Aggreko

Aggreko versterkt Europese organisatie met belangrijke senior benoeming

Aggreko, een toonaangevende aanbieder van tijdelijke energie- en temperatuurregeling, heeft zijn nieuwe One Europe-strategie aangekondigd om bedrijven beter te ondersteunen bij het koolstofarm maken van hun energiegebruik. Met deze strategie kan het concern klanten tevens helpen hun brandstofverbruik en hun kosten te verlagen.

Aggreko versterkt Europese organisatie met belangrijke senior benoeming


Aggreko, een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor tijdelijke energie- en temperatuurregeling, heeft zijn nieuwe One Europe-strategie aangekondigd. Deze strategie heeft tot doel om bedrijven beter te ondersteunen bij het koolstofvrij maken van de energietransitie, en om zorgen over brandstofverbruik en kosten aan te pakken.

 

Aan het roer van de herstructurering staat de nieuw aangestelde algemeen directeur Europa, Nicolas Protais. Hij was voorheen negen jaar algemeen directeur van Continental Europe.

 

Terwijl de industrie streeft naar een koolstofarme toekomst, helpt Aggreko al veel bedrijven om zich effectief op deze nieuwe realiteit aan te passen. Nicolas Protais brengt een schat aan expertise uit eerdere functies met zich mee, wat een scherp inzicht mogelijk maakt in de uitdagingen waarmee klanten in heel Europa worden geconfronteerd en hoe zij het beste hun concurrentiepositie verder kunnen verbeteren.

 

In de komende maanden zal Aggreko blijven bijdragen aan de groeiende vraag naar koolstofarme stroom- en energieoplossingen die bedrijven nu al helpen om het brandstofverbruik en de impact op het milieu te verlagen en de energiekosten te verminderen. Nieuwe technologieën zoals Aggreko's Stage V-generatoren, hybrides en load-on-demand-oplossingen zijn al succesvol gebleken in het Verenigd Koninkrijk en zullen in heel Europa worden uitgerold.

 

Volgens Aggreko stelt deze nieuwe structuur het bedrijf nu al in staat om klanten zich voor te bereiden op toekomstige uitdagingen doordat klanten kennis kunnen opdoen van bedrijven in andere landen die eerder reeds deze oplossingen hebben geïmplementeerd.

 

Het bedrijf ziet ook een toename in het gebruik van gedecentraliseerde energieoplossingen. Hiermee kunnen klanten hun eigen, schonere energie opwekken, met op maat gemaakte pakketten die ook betrouwbaardere stroom leveren en overtollige energie terug sturen naar het net. Als zodanig lijken Energy as a Service (EaaS)-contracten ook een steeds populairdere manier te worden om dit te bereiken, omdat het voorkomt dat bedrijven gedwongen worden hoge initiële kapitaalinvesteringen te doen.

 

Potrais zegt: “Ik ben verheugd om deze transformatie te leiden in mijn nieuwe rol als Managing Director voor Europa, en om het komende decennium een ​​koolstofarme onderneming op te bouwen. We hebben de afgelopen jaren al zo'n lange weg afgelegd en onze voortdurende investeringen in innovaties zoals Stage V-generatoren, hybrides en ons commitment voor een 100% overstap naar HVO staan ​​daarbij centraal."

 

“Om een ​​One Europe-structuur te creëren, zal ik mijn internationale ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat de fusie van deze twee succesvolle business units meer is dan de som van hun delen. Voor mij zijn partnerschap, communicatie en samenwerking de sleutel tot succes, en dit zijn kwaliteiten die in Aggreko zijn ingebouwd. Onze kracht zit in onze mensen, en in heel Europa beschikken we over zeer veel kennis en ervaring, net als relaties en innovatieve oplossingen die ik van plan ben te benutten in het voordeel van onze klanten. Met een gedeelde visie en gemeenschappelijke waarden zijn we nu beter gepositioneerd om onze technische expertise te delen zonder geografische barrières.”

 

Ga voor meer informatie over Aggreko naar: www.aggreko.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers