www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection Oldham

Wireless gasdetectie systemen

OLDHAM lanceert de MX-40 controller

Wireless gasdetectie systemen
Na de introductie van de wireless BM 25 breidt Oldham zijn assortiment vandaag ook uit met de nieuwe MX 40 gasdetectie-controller.

De MX-40 controller is ontworpen om de informatie, verzonden door de BM 25 detectoren, via een draadloos netwerk te centraliseren. De MX-40 kan tot maximaal 32 metingen in real time weergeven. Wanneer een BM 25 een alarm signaleert, gaat ook de MX-40 in alarm modus en kan deze eventueel via interne relais extra lampen of sirenes aansturen. Hij zal het alarm ook doorsturen naar de andere BM25 wireless monitoren.

De MX-40 kan verbinding maken met maximaal 16 BM 25 detectoren op hetzelfde draadloze netwerk en er kunnen tot 16 verschillende netwerken onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.

Ideaal voor een snelle, éénvoudige en veilige implementatie, en de ideale aanvulling voor een nog betere bewaking.

Via de Sitewatch optie, kan de MX40 info doorsturen die ontvangen kan worden via internet of GSM. Een web pagina toont de metingen en kanaal status in real time. Deze info kan je raadplegen via PC of Smartphone. Via deze optie kan je via SMS of email berichten doorsturen in geval van een alarm.

Voor meer informatie over de BM 25 Wireless, kunt u terecht op de pagina’s www.oldhamgas.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

3M Gas & Flame Detection Oldham
Nieuwe MX 32 Gas Detectie Centrale Nu Beschikbaar
3M Gas & Flame Detection Oldham
Nieuwe detector: OLDHAM lanceert de 700/710 serie

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers