www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

DE NIEUWE AK-CC55 WATER LOOP DANFOSS

Elektronische regeling voor semi-stekkerklare koelmeubelen (TEV) met een watergekoelde condensor. De AK-CC55 Water Loop (TEV) is de nieuwste variant van het assortiment duurzame en innovatieve elektronische regelingen voor supermarktkoeling.

DE NIEUWE AK-CC55 WATER LOOP DANFOSS

De AK-CC55 Water Loop (TEV) is de nieuwste variant van het assortiment duurzame en innovatieve elektronische regelingen voor supermarktkoeling. Deze regeling is voornamelijk ontwikkeld voor R290 semi stekkerklare applicaties met brine/water gekoelde condensor units. De AK-CC55 is compatible met de AK-UI55 displays en AK-CC55 Connect App (uitsluitend in combinatie met Bluetooth display).

De regeling is geschikt voor diverse semi plug-in toepassingen met een enkele, dubbele of toerentalgeregelde compressoren, en voor de regeling van de capaciteit van de brine pomp. De nieuwe flexibele applicatiemodussen bieden virtuele IO-functies die zijn aangesloten op digitale in- en uitgangen – dit zorgt voor een breed scala aan toepassings- en gebruiksmogelijkheden.

Productspecificaties:
  • Voeding: 115 V / 230 V, 50/60 Hz
  • Digitale uitgangen: 5 Relay outputs
  • Digitale ingangen: 2/1 digitale ingangen
Analoge uitgangen: 1 AO:
  • Voltage
  • Frequentie
  • PWM
  1. Analoge ingangen: 4/5 universele sensor ingangen
  2. Veldbus: RS 485 MODbus (ingebouwd)
  3. Display bus: Max. 1 afstandsdisplay

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers