www.technologieenindustrie.com
NSK

Dubbele erkenning voor NSK bij Toyota leveranciers awards

NSK Europe viert een dubbele primeur bij de prestigieuze Toyota Motor Europe (TME) awards: een Certificate of Recognition (in de categorie Supply) en een Superior Performance Award (in de categorie Quality). Normaal gesproken reikt TME de prijzen uit tijdens haar Annual Business Meeting in Brussel, België, ten overstaan van enkele honderden vooraanstaande industriëlen. Omdat de pandemie echter nog steeds een punt van zorg is, organiseerde het bedrijf in plaats daarvan een virtuele live presentatie.

TME beoordeelt de prestaties van zijn leveranciers in het afgelopen boekjaar binnen een reeks verschillende categorieën. Het Certificate of Recognition in de categorie Supply wordt uitgereikt aan de leveranciers met uitmuntende leveringsprestaties. In het gezamenlijke streven naar voortdurende verbetering onderstreept TME zo de cruciale rol van leveranciers via haar jaarlijkse awards programma.

Om de winnaars te kunnen beoordelen, bepaalt TME middels een aantal KPI's (key performance indicators) de algemene leveringsprestaties die betrekking hebben op onder andere serviceonderdelen en accessoires met een Certificate of Recognition. Voor 2022 (over het boekjaar 2021) omvat dit ook NSK Europe.

NSK Europe is eveneens verheugd met de dit jaar toegekende Superior Performance Award in de categorie Quality. Elk jaar slaagt slechts een enkele leverancier er in om deze illustere onderscheiding in de wacht te slepen. Kwaliteit heeft hoge prioriteit bij TME, waarbij ppm (parts per million) een gebruikelijke maatstaf is voor het aantal defecten op een miljoen onderdelen. Garantieclaims en de reactie op kwaliteitsproblemen zijn aanvullende criteria voor leveranciers die voor deze prijs in aanmerking komen.

Rashmi Shah, hoofd van TME Purchasing, overhandigde beide awards en de bijbehorende certificaten aan Franck Keiffer, Managing Director van NSK's European Automotive Business Unit (EABU) op locatie bij NSK France in Guyancourt, waar het voor TME verantwoordelijke team is gevestigd.

NSK's EABU levert meerdere producten aan TME motor- en transmissiebedrijven in Polen en het VK, waaronder kogellagers, kegellagers en tuimelaars. De producten worden afgeleverd bij TME vanuit NSK fabrieken in onder meer Kielce (Polen), Peterlee (VK), Takasaki (Japan) en Saitama (Japan). Bovendien levert NSK wiellagers aan TME autoassemblagefabrieken in Frankrijk, Tsjechië, Turkije en Zuid-Afrika.

1) Overhandiging van de prijzen voor de Guyancourt vestiging van NSK in Frankrijk (van links naar rechts): Adrien Le Berre, NSK EABU Account Manager; Rashmi Shah, Hoofd TME Purchasing; Franck Keiffer, NSK EABU Managing Director en Maxime Marsala, NSK EABU Project Manager.


Dubbele erkenning voor NSK bij Toyota leveranciers awards
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers