www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

smartLink productfamilie van Softing biedt uitgebreide functionaliteit voor Plant Asset Management

Twee productreleases uit de smartLink familie van Softing bieden uitgebreide functionaliteit voor Plant Asset Management en de implementatie van Industrie 4.0 connectiviteit in industriële netwerken.

smartLink productfamilie van Softing biedt uitgebreide functionaliteit voor Plant Asset Management

smartLink producten faciliteren Plant Asset Management en Industrie 4.0 connectiviteit in industriële netwerken.

De smartLink productlijn van Softing stelt eindklanten in staat om efficiënt gebruik te maken van connectiviteit op het raakvlak tussen OT en IT. De producten maken eenvoudige en schaalbare integratie mogelijk van apparaatgegevens in applicaties voor het beheer van bedrijfsmiddelen. De nieuwe versies van smartLink HW-DP v1.20 en smartLink SW-HT v1.20, die nu beschikbaar zijn, bieden betere functionaliteit voor gegevensoverdracht en connectiviteit.


smartLink HW-DP - Integratie van Industrie 4.0 toepassingen in PROFIBUS en HART systemen

smartLink HW-DP zorgt voor toegang tot proces-, asset- en diagnosedata van PROFIBUS en HART apparatuur die is aangesloten op PROFIBUS remote I/O's, evenals voor veilige export naar elk systeem binnen en buiten het eigen netwerk van de gebruiker. De nieuwe versie v1.20 biedt nu ondersteuning voor het leveren van asset- en diagnostische data van veldapparatuur via MQTT. Daardoor wordt eenvoudige integratie in typische IoT systeemarchitecturen mogelijk, zoals de Namur Open Architecture (NOA) of de IoT referentiearchitecturen van grote cloudplatforms.


smartLink SW-HT - Datatoegang via Emerson AMS Device Manager en andere HART IP compatibele Plant Asset Management toepassingen

smartLink SW-HT biedt toegang tot configuratie- en diagnosedata via Emerson's AMS Device Manager of andere HART IP compatibele Plant Asset Management toepassingen. Als enige beschikbare oplossing biedt smartLink SW-HT momenteel ondersteuning aan Schneider Electric M580 controllers en drop I/O's, naast Allen-Bradley controllers en remote I/O's. Versie v1.20 biedt nu ook connectiviteit voor Emerson AMS Device Manager met HART apparaten die zijn verbonden met R.Stahl IS1+ remote I/O. Steeds meer moderne remote IO's gebruiken Ethernet als verbinding met de controller. smartLink SW-HT houdt rekening met deze trend door de levering van een Ethernet verbinding voor het tunnelen van HART commando's naar remote IO's. Als Docker container kan smartLink SW-HT worden beheerd via Kubernetes gebaseerde beheerplatforms of diensten van de belangrijkste cloud-platforms.


Beide nieuwe productversies vergroten de mogelijkheden voor eindklanten om open, op standaarden gebaseerde en schaalbare systeemarchitecturen te implementeren met de smartLink productfamilie en connectiviteit te integreren in IT beheerde edge oplossingen.


Softing presenteert smartLink HW-DP en smartLink SW-HT op Achema 2022, van 22 tot 26 augustus in hal 11.0, stand E16.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Softing Industrial Automation GmbH
Nieuwe distributeur Benelux voor Softing
Softing Industrial Automation GmbH
Softing lanceert nieuwe release edgeConnector Siemens

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers