www.technologieenindustrie.com
Wika News

WIKA's nieuwe ontwikkelingscentrum: Innovatieproces op 24.100 m2

Het nieuwe ontwikkelingscentrum van de WIKA Group op hun hoofdkantoor in Klingenberg am Main is voltooid. Hiermee heeft het bedrijf een belangrijke stap gezet in de richting van toekomstige groei.

WIKA's nieuwe ontwikkelingscentrum: Innovatieproces op 24.100 m2

Het ontwikkelingscentrum met een oppervlak van 24.100 m2 brengt alle afdelingen die betrokken zijn bij het innovatieproces samen. Het is zodanig gestructureerd dat nieuwe producten en oplossingen voor druk, temperatuur, niveau, flow en kracht binnen korte tijd beschikbaar kunnen worden gesteld op de markt. Het uitbreiden van de personeelscapaciteit op de ontwikkelingsafdeling met ca. 50 werknemers in 2022 onderstreept de groeidoelstellingen.

Het gebouwencomplex met zijn opvallende blokvormige architectuur vertegenwoordigt de grootste investering in de 75-jarige geschiedenis van het bedrijf. In dit geval bedraagt deze 50 miljoen euro. Bovendien blijft WIKA wereldwijd investeren in de uitbreiding van haar productievestigingen. De groep van ondernemingen heeft in totaal 43 dochterondernemingen en meer dan 10.000 werknemers.

www.wika.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers